×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.04.2021 15:22:42

Noutățile lunii mai, la Disney Channel și Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 30 apr 2021 / Două noi episoade debuteaza în luna mai la Disney Channel: "Cavaler accidental" – din 10 mai, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 19:00 și "Secretele din Sulphur Springs" – din 8 mai, în fiecare zi de luni până vineri, la ora 21:00.

În perioada sărbătorilor pascale, sunt difuzate episoade noi din seriile "Miraculos: Buburuza" și "Motan Noir", iar luna mai se încheie cu un episod de o oră cu cei doi protagoniști "Marinette și Adrien în Shanghai" (sâmbătă, 29 mai, de la ora 16:00).

La Disney Junior, luna mai vine cu noi episoade din îndrăgitele seriale: "Fancy Nancy Clancy", "Mira, detectiv regal" și "Blue".

Prezentăm în continuare pe larg recomandările din programele Disney Channel și Disney Junior pentru luna mai:

DISNEY CHANNEL
WEEKEND PRELUNGIT CU MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

În perioada sărbătorilor pascale, vei putea urmări timp de trei zile, aventurile pline de emoție și amuzament ale eroilor tăi preferați: Buburuza și Motan Noir.

Difuzare:În perioada 1-3 mai de la 06:00 la 21:00

PREMIERA SERIALULUI SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS
Serial prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonat cu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp.

După ce Griffin începe școală în noul oraș, află despre zvonul conform căruia hotelul ar fi bântuit de fantoma unei fete, Savanah, care a dispărut în urmă cu zeci de ani. Pe parcurs, Griffin se împrietenește cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere. Împreună, descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia lui Griffin.

Difuzare: din 8 mai, de luni până vineri de la ora 21:00

PREMIERA SERIALULUI CAVALER ACCIDENTAL
În timp ce explorează pădurea din afara orașului său, un adolescent din secolul 21, Dwight, cade într-o cameră subterană veche și aterizează cu buzele sale pe buzele Grettei, o prințesă războinică care doarme de o mie de ani.

„Sărutul” lui Dwight îi trezește pe Gretta, pe magicianul ei de curte și hoarde de ticăloși medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvențional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează orașul său natal Woodside. Evul Mediu se întâlnește cu secolul 21 în această comedie plină de aventuri și umor.

Difuzare: din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00

LUMEA MIRACULOASĂ: SHANGHAI, O LEGENDĂ A DOAMNEI
Este vacanță și Marinette află că Adrien urmează să plece cu tatăl său în Shanghai, China. Din fericire, unchiul ei Wang locuiește acolo, iar ziua lui de naștere va veni în curând! Așa că Marinette decide să călătorească spre Shanghai pentru a-l întâlni pe Adrien și pentru a-i ofere unchiului ei, Wang, un cadou de ziua sa!

Dar la scurt timp după sosire, Marinette își pierde lucrurile, inclusiv poșeta, Tikkiand Miraculosul care îi permite să se transforme în Buburuză! În eforturile ei de a-și găsi lucrurile, va face echipă cu Fei, fără să știe că tocmai Fei este cea care i-a furat bunurile!

Difuzare: sâmbătă, 29 mai, de la 16:00.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL “SĂ IMPROVIZĂM”
Serialul „Sa improvizăm!” îmbină elemente de comedie și de improvizație dictate de publicul spectator și aduce în prim-plan viața noii familii Bennett-Blatt și provocările pe care le aduce aceasta. Publicul din studio votează pentru scenarii nebunești în cadrul cărora actorii trebuie să improvizeze în timpul înregistrării spectacolului.

În noile episoade din sezonul al doilea, familia Bennett-Blatt participă la un eveniment sportiv de caritate pentru a strânge bani pentru clubul local pentru copii. Cu această ocazie, părinții și copiii schimbă locurile, Blair se îndragosteste pentru prima oara și au parte de multe alte peripeții.

Difuzare: din 31 mai, de luni până vineri, de la 19:30

FAMILIA GREEN LA ORAȘ: NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2
Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor.

Difuzare: Sâmbătă și duminică, din 29 mai, de la 10:00


DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE FANCY NANCY CLANCY
Sunteți gata să vă alăturați lui Fancy Nancy în eforturile ei naturale de a transforma cele mai simple lucruri în unele extraordinare? Împreună cu prietena cea mai buna, Bree, sora mai mica, JoJo si papușa mult îndrăgită, Marabelle, Nancy pornește în cea mai prețioasa aventură. Nu e nevoie decât de puțină imaginație și o atitudine fantastică pentru a învălui totul în jur în rafinament.

În noile episoade, Nancy descoperă că fiecare familie are propriile reguli diferite de ale ei și că este mai greu să aibă grijă de câinii altor oameni, decât de ai săi. De asemenea, învață ce înseamnă diversitatea și incluziunea atunci când se împrietenește cu vărul preferat al lui Lionel, Sean, care are autism.

Difuzare: din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 15:00.

MIRA, DETECTIV REGAL
Recent numită în funcția de detectiv regal în Jalpur, un ținut de inspirație indiană, curajoasa Mira călătorește în tot regatul ajutând curtezani și cetățeni de rând deopotrivă! În noile episoade, Mira îi ajută pe Mikku si Chikku să își rezolve cazurile, dar cel mai palpitant moment este acela când o înscrie pe Regina Shanti să o ajute cu investigația unor bijuterii furate.

Difuzare: din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 15:30.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL BLUE (Sezonul 2)

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești! În noile episoade, Blue și Bingo continuă să aibă ultimul cuvânt atunci când e vorba de joaca în familie. Iar activități simple precum plecarea de la o petrecere sau mersul la școală devin adevărate aventuri amuzante.

Difuzare: din 24 mai, de luni până vineri, ded la ora 18:30.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL