×


Televiziune -- Data și ora publicării: 30.04.2021 14:00:53

Finanțări de o jumătate de milion de euro la "Imperiul Leilor" pentru un lanț de cafenele, cosmetice naturale și o nouă marcă de pălincăBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 apr 2021 / Penultima ediție a actualului sezon din emisiunea de la Pro TV "Imperiul Leilor" a fost lider de audiență, aducând finanțări de o jumătate de milion de euro la "Imperiul Leilor" printre altele pentru un lanț de cafenele, cosmetice naturale și o nouă marcă de pălincă.

Difuzată miercuri, 28 aprilie, în intervalul orar 20:28 – 22:25, emisiunea a înregistrat 7.9 puncte de rating și 20.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6.9 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul și-a menținut poziția de lider și a înregistrat 7.8 puncte de audiență și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6 puncte de rating și 18.7% share.

Carla Waltner a fost prima concurentă care a convins un leu să investească în afacerea ei cu activități sportive și de relaxare pentru companiile cu mulți angajați. Mohammad Murad a fost singurul investitor care a găsit potențial în propunerea ei și a acceptat să-i ofere o finanțare de 50.000 de euro în schimbul a 30% din business.

Două tinere cu business-uri în industria cosmetică au fost în fața leilor, doar Raluca Olaru care produce produse cosmetice naturale după rețete vechi, convingându-l pe Dan Șucu să investească în dezvoltarea afacerii 80.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

Dorin Gapo i-a ademenit pe lei cu o cafea bine făcută și un business cu potențial: un lanț de cafenele. Entuziasmul lui și pasiunea de a le face dimineața mai bună clienților l-au făcut pe Mohammad Murad să investească 200.000 de euro în schimbul a 50% din afacere.

Mihaela și Ioan Galben au fost ultimii concurenți din ediția aceasta care au primit finanțare. Cei doi au venit cu o băutură tradițională: pălinca. Pentru afacerea lor cu tradiție, cei doi au plecat din Imperiul Leilor cu o finanțare de la Dragoș Petrescu de 200.000 de euro pentru 40% din afacere.

Ediția "Imperiul Leilor" de săptămâna viitoare va fi ultima din acest sezon.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL