×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.04.2021 15:59:46

Noile episoade din „Scooby-Doo și cine crezi tu?” se vă în premieră și exclusiv la Boomerang



București (MEDIA EXPRES) / 26 apr 2021 / Serialul „Scooby-Doo și cine crezi tu?” revine la Boomerang cu noi episoade în premieră din 3 mai, de la ora 16:00, în fiecare zi cu câte un nou mister deslușit de Scooby și de prietenii săi.

În noua serie de mistere la care participă gașca, Scooby-Doo și tinerii detectivi vor merge la... închisoare! Aici, actorul Morgan Freeman filmează un documentar cu un spirit suspect. Cei 5 prieteni vor deveni vedetele filmului și nu vor rata aventura de a rezolva misterul spiritului. Velma, Fred, Daphne, Shaggy și Scooby-Doo o vor întâlni pe celebra actriță Lucy Liu și vor vizita galeria ei de artă.

Toată lumea crede că o astfel de vizită este o distracție liniștită, dar apoi una dintre statui prinde viață și începe să îi sperie pe vizitatorii galeriei. Detectivii și prietenul lor patruped vor descoperi un umanoid ciudat. Actorul Sean Astin, un prieten de-al lui Daphne, încearcă să găsească un breloc lipsă în timp ce o plantă monstru apare la magazinul de hardware. Au aceste două evenimente ceva în comun? Găsirea răspunsului este în mâinile detectivilor noștri preferați.

Gașca „Mistere SRL”, formată din cei patru tineri și patrupedul Scooby-Doo, se plimbǎ prin lume în „Mașina Misterelor" și rezolvă enigme legate de fantome și alte forțe supranaturale. La sfârșitul fiecǎrui episod, aceste forțe au explicații raționale, de obicei infractori în mǎști și costume, folosind efecte speciale pentru a speria și a distrage atenția.

„Scooby-Doo și cine crezi tu?” este un serial de animație produs de Warner Bros. Animation. Este al treisprezecelea serial din franciza Scooby-Doo. Animația urmărește cele mai interesante mistere și include invitați celebri în fiecare episod, cum ar fi Batman, Wonder Woman, Steve Urkel și alții.

Noile episoade „Scooby-Doo și cine crezi tu?” se lansează în premieră pe 3 mai, la 16:00, doar la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 16:00.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Laura Dumitrescu este Senior Marketing & PR Coordinator kids channels CEE, iar birourile Warner Media Romania au adresa: Strada Buzești nr. 76-80, etaj 5, sector 1, București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL