×


Televiziune -- Data și ora publicării: 08.04.2021 12:17:26

Episoade noi din FEAR THE WALKING DEAD la AMC din 12 aprilieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 apr 2021 / Cei care au reușit să supraviețuiască până acum în lumea post-apocaliptică FEAR THE WALKING DEAD au parte de încercări noi în cea de-a doua parte a sezonului al șaselea, la AMC, începând cu 12 aprilie, de la ora 22.00, informează televiziunea de filme.

După prima jumătate a sezonului şase din noiembrie 2020, AMC difuzează a doua parte ce va dezvălui soarta supraviețuitorilor după încercările prin care au trecut în toamnă.

Personajele care odinioară formaseră o familie atipică sunt acum despărțite unele de celelalte și trebuie să se descurce pe cont propriu.

Dacă misiunea grupului era înainte de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) și Pionierii acesteia, foștii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supraviețui despărțirii, mai ales că au fost împrăștiați prin așezările îndepărtate ale Virginiei.

Ultimul mesaj al lui Mor-gan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere.

Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.

AMC Global face parte din AMC Networks International și este o companie cunoscută pentru filmele celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului "ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult". AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC are o distribuție extinsă în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări, fapt care face din AMC Global o destinație de top când vine vorba despre entertainment, disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoade și este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane.

De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction”).

Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) și „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Mur­ders” - nonfic-țiune, pentru Sundance TV.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL