×


Televiziune -- Data și ora publicării: 06.04.2021 12:56:42

Power Players în premieră pe Boomerang din 12 aprilieBucurești (MEDIA EXPRES) / 6 apr 2021 / Serialul de acțiune și comedie Power Players va fi lansat la Boomerang, destinat celor mai tineri dintre spectatori care vor putea urmări acum aventurile lui Axel, băiețelul de 9 ani, împreună cu jucăriile sale care prind viață. Premiera va avea loc pe 12 aprilie, de la ora 14:00, apoi serialul va fi difuzat în fiecare zi, la aceeași oră.

Power Players este un desen animat de comedie și acțiune cu mize reale, multe râsete și acțiune de top. Axel este un băiat normal de 9 ani, până când descoperă o putere specială - se poate transforma într-o figurină de acțiune vie. Mai mult, și celelalte jucării ale sale au prins viață și sunt gata să meargă în cele mai mari aventuri mici pe care un copil și le-ar putea imagina vreodată. Pentru a salva lumea, Axel nu mai poate pretinde că este un erou - trebuie să devină unul.

Printre prietenii de jucărie ai lui Axel, se numără personaje precum: Sarge Charge, șmecherul Galileo, luptătorul Masko, robotul Slobot, păpușa Bobbie Blobby și albastrul Bearbarian. Axel și echipa talentată vor continua să salveze lumea de diverși răufăcători. Schimbarea de la lumea reală a lui Axel, alături de prietenii și familia sa, la lumea colegilor săi de jucărie este uimitoare.

Din 12 aprilie, Power Players va fi lansat la Boomerang. În primele episoade, prietenii vor fi nevoiți să recupereze ciocanul lui Bearbarian, furat de rău intenționata prințesă SugarSalt. În plus, Power Players vor organizează curse pentru a-și testa viteza și rezistența. Când Slobot pierde, eroul se transformă în trei roboți separați - fiecare cu o personalitate diferită!

Noile episoade din Power Players vor avea premiera luni, 12 aprilie, la 14:00 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 14:00.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL