×

Publicitate -- Data și ora publicării: 19.03.2021 11:04:21

Golden Drum a anunțat o ediție exclusiv online în 13-15 octombrie cu sloganul „Re:Start the Future”



București (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2021 / După anularea ediției din 2020 din cauza pandemiei, festivalul creativității în publicitate Golden Drum din Slovenia optează anul acesta pentru o ediție exclusiv online ce se desfășoară în 13-15 octombrie cu sloganul „Re:Start the Future” și secțiunile WHAT și WHY înlocuite cu patru secțiuni noi: Creative Business Excellence Drum, Craft Drum, One-Channel Drum și Omni-Channel Drum.

Patru creativi din România fac parte din juriile festivalului: Ioana Zamfir - Director creativ executiv la MRM România, Ana Balan - Director de creație la Porter Novelli Relații Publice, Silviu Antohe - Director creativ executiv la MullenLowe România și Mona Opran - Director Dezvoltare Junior Achievement and Business Transformation Consultant România.

Tot din România dar reprezentând companii britanice din juriu face parte și Gabriela Lungu Director creativ global VMLY & R Commerce și fondator WINGS Creative Leadership Lab din Marea Britanie.

Căutând o claritate și o relevanță din ce în ce mai mari, organizatorii concursului Golden Drum au introdus noi secțiuni, grupuri și premii și un sistem renovat de puncte pentru acordarea premiilor.

Au fost aduse schimbări în competiție, cu un accent suplimentar acordat lucrărilor care prezintă excelența digitală, artizanală și de afaceri. Secțiunile WHAT și WHY au fost înlocuite cu patru secțiuni noi: Creative Business Excellence Drum, Craft Drum, One-Channel Drum și Omni-Channel Drum.

O secțiune specială „Toate juriile” care va premia creațiile axate pe spirit local, cauze sociale și lucrări create ca răspuns la pandemia Covid-19. Lucrările prezentate în această secțiune vor fi evaluate de către toți membrii juriului și premiate de către cei patru președinți ai juriului.

Pentru prima dată, festivalul solicită participări la grupurile Creative Effectiveness; e/mCommerce, Community & Use of Experience; Sustainable Business Solutions; Innovation Craft; Health & Wellness; Sport, Pop Culture & Art; și Covid-19.

Festivalul introduce premiile noi: Bronzul Drum Award și Best of Covid-19 Award.

Lucrările prezentate la concursul Golden Drum vor fi judecate de un număr mai mare de experți internaționali, inclusiv marketeri. Pentru a asigura un proces echitabil de evaluare, toți președinții juriului sunt numiți din agenții independente din țări care nu sunt eligibile să concureze la concursul Golden Drum.

Secțiunea Creative Business Excellence Drum va fi judecată de un juriu mixt format din cei mai performanți agenți de marketing și profesioniști din agenții, vizibili la nivel internaționp\al nu numai pentru expertiza lor în domeniul creativ, ci și pentru cunoștințele lor extinse în sfera afacerilor.

Golden Drum 2021 primește lucrări realizate timp de de doi ani, în 2019 și 2021 și oferă un discount de tip „early bird” pentru lucrările înscrise până la 1 iunie 2021 de 25 de euro, de la prețul de bază de 270 de euro pentru o lucrare înscrisă (fără TVA, care în Slovenia este de 22%).

Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul goldendrum.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL