×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.02.2021 12:35:07

Documentarul „Construit pentru Marte: roverul Perseverance” are premiera la National Geographic la 27 februarie ora 20:00



București (MEDIA EXPRES) / 25 feb 2021 / National Geographic anunță premiera documentarului „Construit pentru Marte: roverul Perseverance” pentru sâmbătă 27 februarie, de la ora 20:00. Programul special de două ore vine la câteva zile de la aterizarea istorică a roverului Perseverence în craterul Jezero de pe Marte.

Documentarul intră în culisele Jet Propulsion Laboratory de la NASA pentru a urmări crearea roverului Perseverance, a cărui principală misiune este o premieră și anume căutarea urmelor de viață în delta unui fost râu de pe Marte și colectarea mostrelor pentru întoarcerea finală pe Pământ.

Pentru lansarea la timp, echipa care a lucrat la noul rover a trebuit să lupte împotriva obstacolelor chinuitoare și a unei pandemii globale.

Programul special de două ore pune în lumină rolul esențial, dar puțin cunoscut, al tehnicienilor de zbor – mecanici, mașiniști și alți lucrători direcți cărora le este încredințată sarcina deosebit de importantă de a transforma în realitate obiectivele oamenilor de știință și planurile inginerilor, cu echipamente unice construite pentru Marte.

National Geographic Partners LLC (NGP), companie joint-venture dintre Disney și National Geographic Society, își propune să ofere publicului din întreaga lume conținut premium din domeniile știință, aventură și explorare, prin intermediul unui portofoliu inegalabil de instrumente media. NGP combină televiziunile National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo) prezente la nivel global cu instrumentele media și revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platformele digitale și social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe și evenimente, vânzări, licențe și activități e-commerce.

National Geographic are o istorie de 132 de ani, ajungând la o prezență în 172 de țări, în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP alocă 27% din câștigurile sale societății nonprofit National Geographic pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educației. National Geographic este prezent online pe site-urile www.natgeotv.com și www.nationalgrographic.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL