×


Televiziune -- Data și ora publicării: 23.02.2021 17:02:06

Gumball, pe locuri, fii gata, start! Premiera noilor episoade din seria premiată Cartoon NetworkBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 feb 2021 / „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball”, noua serie cu motanul albastru care a luat naștere în imaginația bogată a creatorului Ben Bocquelet, va avea premiera la Cartoon Network cu primul episod difuzat luni, 1 martie, de la ora 15.55.

Opt noi episoade ale serialului vor fi difuzate la Cartoon Network începând din martie. Elevii Elmore vor participa la un eveniment neobișnuit: alegerea președintelui școlii! Gumball nu poate rata această ocazie și vrea să decoleze. Dar se dovedește că nu o poate face singur și are nevoie de sprijinul rudelor sale. Îl va căuta la Penny, Bobert și Leslie. Când este de acord să lucreze cu Penny, colegii ajung rapid la concluzia că Gumball și prietena sa sunt cu siguranță îndrăgostiți unul de celălalt.

Acestea nu sunt toate aventurile care îi așteaptă pe eroi. În pregătirea alegerilor, Leslie face o descoperire uimitoare: o casetă misterioasă! Când copiii decid să se joace cu ea, se dovedește că are o mulțime de secrete ...

Varietatea tehnicilor de animație face din „Uimitoarea lume a lui Gumball” un desen animat plin de culori, forme și imagini. Creatorii nu își impun nici o limită: profită din plin de efectele computerizate, de desene clasice și chiar de un teatru de păpuși. Fiecare dintre tehnicile amintite permite să reflecte caracterul unic al personajelor și umorul extraordinar al animației.

Ideea unică a lui Bocquelet despre lumea unui motan albastru a fost bine primită atât de fani, cât și de critici. Primul premiu pentru animație a fost primit în urmă cu 10 ani, de la British Academy Children Awards. Apoi a urmat distincția din partea premiilor Annie, desenul animat fiind nominalizat pe parcursul deceniului trecut de mai multe ori. Coloana sonoră, creată de Ben Locket, și-a trecut la rândul său mai multe premii în palmares.

Premiera seriei „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball” va avea loc pe 1 martie la ora 15:55 pe Cartoon Network. Episoadele vor fi difuzat zilnic la 15:55, ca parte a programului „Uimitoarea lună a lui Gumball”.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

Comunicarea pentru televiziunile de copii ale Warner Media în Europa Centrală și de Est este realizată din biroul de la București de către Laura Dumitrescu, Senior Marketing & PR Coordinator Kids Channels CEE.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL