×


Televiziune -- Data și ora publicării: 23.02.2021 16:50:28

Serialul dramatic medical „Spitalul de campanie” începe din 4 martie la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 feb 2021 / Un nou serial, „Spitalul de campanie”, care urmărește viețile medicilor și asistenților în singurul spital care oferă îngrijiri chirurgicale avansate în sudul Afganistanului, începe din 4 martie, cu difuzare în fiecare joi seara, de la ora 21.00, pe AXN, potrivit unui comunicat difuzat de biroul Sony Pictures Entertainment Networks din București.

Acțiunea serialului are loc în 2006, la Unitatea medicală multinațională NATO Rol 3 din Kandahar, unde o echipă internațională de medici și asistenți practică intervenții chirurgicale de urgență și terapie intensivă, la cele mai înalte standarde, care sunt singura soluție pentru soldații, civilii, uneori chiar și inamicii răniți în conflictele armate.

Spitalul de campanie Rol 3 este situat în mijlocul unei zone de război, lângă una dintre cele mai aglomerate piste aeriene din lume, unde temperatura la umbră ajunge la 60 de grade. Deși unitatea medicală este cea mai performantă din Kandahar, ea se află într-un spațiu improvizat, toate facilitățile fiind regândite pentru a se potrivi unui teatru de operațiuni – un amestec de clădiri temporare ridicate din placaj și pânză, lipite cu bandă adezivă, corturi și containere de transport reamenajate, care înconjoară unitatea sub forma unor pereți de protecție.

Conducerea spitalului de campanie este asigurată de Colonelul Xavier Markes, din partea forțelor canadiene, un chirurg militar de carieră. Din echipă mai fac parte chirurgii traumatologi de top - Maior Rebecca Gordon, care își dorește să impresioneze și Căpitanul Bobby Trang. Singurul membru care nu are un istoric militar este genialul neurochirurg britanic, Simon Hill, ale cărui motive de a se înrola rămân un mister. Psihiatrul australian Maior Grace Pedersen are grijă de sănătatea mentală a celor din baza militară, iar Comandantul Will Royal este asistent șef, cel care se asigură că medicii nu uită niciodată că rolul asistenților este crucial în buna desfășurare a spitalului.

Astfel, pe parcursul celor 13 episoade, conflictele inerente din viața personajelor, care apar din viața de zi cu zi, pe câmpul de luptă, dar și alegerile medicale complicate, care uneori fac diferența între viață și moarte, se dezvăluie.


Elias Koteas, Michelle Borth, Luke Mably, Arnold Pinnock fac parte din distribuție, în timp ce Daniel Petrie Jr. (Beverly Hills Cop) este creatorul serialului. Acesta a ocupat poziția de scenarist și producător executiv, alături de Jinder Oujla Chalmers, Simon Vaughan și Patrick Irwin.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL