×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.02.2021 16:13:18

SES a semnat noi contracte multianuale cu televiziuni publice din Europa



București (MEDIA EXPRES) / 23 feb 2021 / SES anunță semnarea în 2020 a mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro, potrivit unui comunicat difuzat de Grayling.

Milioane de gospodării din Europa echipate cu televiziune prin satelit vor putea continua astfel să vizioneze conținut SD și HD livrat cu cea mai înaltă fiabilitate. Printre companiile de media care au semnat înțelegeri cu SES se numără ARD și ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum și TV5Monde și France 24 în Franța, prin partenerul Globecast.

În condițiile în care aproape întreaga populație globală a fost afectată într-un fel sau altul de restricțiile impuse de pandemia COVID-19, radiodifuzorii au înregistrat o creștere rapidă a audienței, pe toate categoriile de vârstă, programele televiziunilor lineare fiind urmărite pentru informații despre pandemie din știri oficiale și de încredere, se arată în comunicat.

Companiile media europene exploatează sateliții SES de pe pozițiile orbitale 19,2O Est și 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării.

„Furnizarea de programe TV cu informații de încredere și divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântați să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 și BVN - unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni - să ajungă la cât mai mulți oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES.

La nivel global, SES transmite peste 8.200 de canale de televizune și video și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Fără a fi amintite în comunicatul de presă, televiziunea publică din România și PRO TV din România folosesc în mod tradiționial sateliții SES pentru transmisia programelor lor.

Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL