×


Televiziune -- Data și ora publicării: 18.02.2021 11:13:49

SPI International a lansat serviciul de streaming FilmBox+ la prețul de 19,99 lei pe lună în România-- Contine update: prețul corect este 19.99 lei și nu 9,99 cum eronat a apărut inițial --
București (MEDIA EXPRES) / 18 feb 2021 / SPI International a anunțat la 18 februarie lansarea unui serviciu de streaming cu denumirea FilmBox+, îmbunătățit, combinând conținutul la cerere cu fluxurile live, serviciul disponibil deja de la data anunțului inclusiv în România, prin web, platformele operatorilor, parteneri, aplicații mobile și TV. Costul unui abonament este de 19.99 de lei pe lună.

FilmBox+ s-a lansat la 18 februarie la nivel global și, potrivit Termenilor de utilizare din site-ul flmbox.com este operat dinafara UE, mai precis din Marea Britanie, fiind deținut de Mediabox Broadcasting International Ltd, Building 3, Chiswick Park 566 Chiswick High Road, London W4 5YA, UK, Trade Register No. 8353015.

FilmBox+ marchează o evoluție semnificativă față de FilmBox Live și funcționează pe o nouă infrastructură care oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului printr-o interfață ușor de utilizat, disponibilitate pe mai multe ecrane și o selecție de conținut special concepută care acoperă filme, seriale TV, documentare și altele, se mai arată în comunicatul de presă SPI.

Serviciul direct poate fi accesat la adresa de web www.filmbox.com sau prin intermediul aplicației FilmBox+ de pe dispozitivele conectate la internet, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, televizoare inteligente și platformele operatorilor parteneri.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru produs FilmBox+, care va înlocui FilmBox Live începând de azi. FilmBox+ se integrează cu ușurință cu serviciile operatorilor și platformele partenere pentru a oferi o experiență de divertisment perfectă și completă, care plasează consumatorul în centru”, a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International.

FilmBox+ are deviza „Home of Good Movies” și aduce o selecție de conținut la cerere de la distribuitori importanți la nivel mondial, inclusiv filme de mare succes de la Hollywood cu vedete celebre, bijuterii cinematografice independente și divertisment tematic.

Serviciul oferă, de asemenea, televiziuni live care difuzează conținut 24/7 fără întrerupere, pentru spectatorii care se bucură de experiența „lean-back”. O o promisiune a FilmBox+, concepută cu accent pe consumator, o reprezintă Smart Collection Channels - canale care au conținut selecționat de editorii FilmBox în funcție de dispoziție, gen sau ocazie specială - care vor fi adăugate la serviciu în cursul acestui an.

În prezent, prin FilmBox+, spectatorii pot accesa mii de titluri VOD celebre și 8 canale live, oricând și oriunde, prin intermediul dispozitivelor lor conectate la internet.

SPI International este o companie mondială de media care operează 42 de televiziuni pe șase continente. FilmBox este televiziunea emblematică a grupului SPI, care se prezintă drept unul dintre cei mai mari agregatori de conținut nativ Ultra HD din lume.

Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologie de ultimă generație, oferind celor peste 90 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv streaming live de programe UHD și canale FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin playerele globale de streaming sau furnizorii locali OTT.

SPI a adăugat recent în portofoliul său serviciul de filme premium Film1 din Olanda, care includ patru canale de filme și servicii digitale.

Fiind la origine cel mai mare distribuitor de filme din Polonia, de peste 25 de ani, SPI International a devenit un distribuitor de top al filmelor artistice și al programelor de televiziune pe piața internațională, având alianțele cu furnizorii majori de conținut din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL