×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.11.2020 18:16:15

SINGLE-LANSARE-TIMIȘOARA / Trupa timișoreană Phaser lanseaza single-ul "Fast Forward" extrasă de pe următorul album



București (MEDIA EXPRES) / 27 nov 2020 / Trupa timișoreană Phaser a anunțat lansarea unui album în ianuarie 2021 și a difuzat primul single extras, intitulat “Fast Forward”, împreună cu un videoclip încărcat de nostalgie, pe internet sau mobil pornind de la adresa: https://Phaser.lnk.to/FastForwardPR
care trimite în agregatorii de conținut Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer, Tidal, YouTube și iTunes.

Potrivit unui comunicat difuzat de Universal Music România, membrii trupei au declarat: “Anul acesta a fost, și pentru noi, o adevărată provocare și o ocazie de a aborda lucrurile altfel. Am muncit mult și ne bucurăm să anunțăm oficial lansarea noului nostru album. Va conține 16 piese, scrise și produse în totalitate de noi. Vor fi și câteva surprize, am abordat mai multe stiluri și au rezultat și unele piese care sunt diferite de ce am făcut până acum. Încă nu am stabilit titlul, dar lansarea este programată pentru luna ianuarie”.

“Fast Forward” este primul single extras de pe noul album. Videoclipul are o atmosferă nostalgică și ne poartă într-o călătorie în timp printre amintiri și momente memorabile din viața trupei. Pentru realizarea videoclipului, trupa a colaborat cu echipa Sebastian MARU Films din Timișoara.

Videoclipul este disponibil și pe YouTube, la adresa: https://youtu.be/DAmjXBLWsmo.

“Timpul se mișcă într-o singură direcție și pare să treacă tot mai repede, exact ca un video pe Fast Forward. Prin videoclip am încercat să privim totuși partea frumoasă și am dorit să retrăim câteva din momentele memorabile prin care am trecut. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films pentru colaborare!”, explică membrii trupei Phaser.

În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Trupa a lansat o serie de single-uri cu videoclip dintre care amintim "Alerg", "Până vine dimineața", "Spune-mi unde ești" și "Suntem doar noi".

Un alt single care a marcat și prima colaborare a trupei cu un alt artist a fost piesa manifest "Erou", lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz.

În ianuarie 2021, trupa va lansa noul album și noi single-uri.

Phaser este format din: Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL