×

Profil -- Data și ora publicării: 10.07.2020 11:27:07

NATPE BUDAPEST-VIRTUAL / NATPE BUDAPEST INTERNAȚIONAL mută evenimentul în spațiul virtual



București (MEDIA EXPRES) / 10 iul 2020 / Asociația Națională a Directorilor de Programe de Televiziune din SUA (NATPE) a anunțat la 10 iulie organizarea târgului de programe NATPE Budapesta Internațională exclusiv virtual, după ce inițial plănuia desfășurarea tradițională a evenimentului în Ungaria la finalul lunii august.

În condițiile restricțiilor de circulație din Ungaria și folosind platforma NATPE VIRTUAL, piața și conferințele se vor extinde până la patru zile și vor începe de pe 24 august până la 27 august 2020. “Pentru acest an, NATPE Budapest International nu va avea o amprentă fizică la Hotelul Intercontinental din Budapesta, Ungaria, din cauza problemelor în curs de desfășurare legate de pandemia globală”, se arată într-un comunicat NATPE.

Înregistrarea participanților este deja deschisă la adresa https://www.natpe.com/budapest/attend/.

Agenda conferinței internaționale NATPE de la Budapesta va include premiere exclusiviste mondiale din marile studiouri globale. Programul include studii de caz cu talente de vârf, producători executivi și creatori de conținut care evidențiază modul în care producția și distribuția de programe de astăzi se adaptează la viitor.

Evenimentul, în forma sa virtuală, va continua să fie o resursă finală pentru producători și distribuitori ca un serviciu de schimb pentru businessul de conținut. Experiență digitală este descrisă de organizatori ca fiind extrem de intuitivă pe NATPE VIRTUAL, care este un spațiu de evenimente virtual construit personalizat. Participanții vor primi același ghișeu unic pentru piața globală de conținut pe care o așteaptă de la evenimentele fizice ale NATPE.

Platforma NATPE VIRTUAL utilizează cel mai cuprinzător ecosistem de instrumente personalizate pentru creatorii și distribuitorii de toate categoriile.

„Având în vedere restricțiile de călătorie impuse de Ungaria care împiedică unii dintre cei mai mari cumpărători și expozanți la nivel mondial să participe, am luat decizia strategică de a trece la NATPE VIRTUAL, un portal unde au loc conferințele noastre renumite, piața online și licențierea online, de la început până la sfârșit. Până în prezent, avem 300 de cumpărători regionali înregistrați, iar distribuitorii noștri de top sunt încântați să treacă la un model virtual care oferă opțiuni multiple și rentabile, cum ar fi NATPE V-Fronts™, branduri imersive și vizionări online”.

NATPE Budapest International a crescut exponențial în ultimii ani pentru a deveni un eveniment de neratat pentru comunitatea globală de conținut din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America. Schimbarea virtuală va oferi o oportunitate în plus pentru aceste teritorii de a participa și expune propriile lor spectacolele.

Conferința virtuală și piața NATPE Budapest International vor avea loc luni, 24 august, între 10 și 20:00, CEST și apoi marți, 25 până joi, 27 august: între 18:00 și 20:00, CEST (Central European Summer Time).

NATPE este cea mai mare asociație a profesioniștilor de conținut din SUA, dedicată modelării viitorului conținutului prin intermediul piețelor globale și conferințe, proiecții, premii și evenimente de networking, inclusiv NATPE Miami Marketplace + Conferință, LA Screenings Independents, NATPE Budapest International și NATPE Streaming Plus. NATPE, cu o istorie de peste cinci decenii, se angajează să reprezinte nevoile membrilor și a consumatorilor de conținut în continuă evoluție, pe toate platformele, ca o resursă indispensabilă în evoluția conținutului către conectivitate, deschiderea de noi perspective de afaceri și oportunități.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL