×

Profil -- Data și ora publicării: 04.05.2020 17:42:47

NEM DUBROVNIK-MUTARE / NEM Dubrovnik a anunțat că se va desfășura în decembrie la Zagreb



București (MEDIA EXPRES) / 4 mai 2020 / Oragnizatorii NEM Dubrovnik, ulltimul târg de media din Europa care era programat pentru luna iunie și care încă nu anunțase anularea sau amânarea, a difuzat la 4 mai un comunicat de presă prin care anunță că cea de-a opta ediție este reprogramată pentru decembrie 2020 și va avea loc la Zagreb, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului NEM Zagreb. Noul eveniment se va numi numi în noile condiții “NEM Dubrovnik întâlnește Zagrebul”.

Sanja Božić Ljubičić, proprietarul companiei Mediavision, organizatorul târgului, a declarat că „Situația actuală incertă la nivel global a împiedicat organizarea evenimentului planificat pentru iunie la Dubrovnik, locul tradițional. Am luat această decizie în speranța că situația din lume se va stabiliza până în decembrie. Suntem încântați să alăturăm edițiile de vară și de iarnă ale NEM într-un un singur eveniment sub titlul “NEM Dubrovnik Meets Zagreb".

Evenimentul “NEM Dubrovnik Meets Zagreb” va avea loc între 9 și 11 decembrie 2020 la Zagreb, reunind timp de trei zile reprezentanșii industriei de televiziune din Croația, din regiune și din lume. Evenimentul internațional atrage reprezentanți ai televiziunilor Pay TV, Free To Air, ai serviciilor de streaming, operatorilor de telecomunicații și furnizorii diverselor servicii pentru industria de televiziune, precum și numeroși creativi, actori, producători, regizori, scenariști și alții implicați în industria audiovizuală care caută. noi cunoștințe și modalități de a-și dezvolta afacerile.

Pe lângă conferințele și expoziția tradiționale, NEM Dubrovnik anunțase pentru iunie un nou concept numit TV Tech Showcase, destinat companiilor de tehnologie pentru prezentarea de soluții IT inovatoare care ajută la dezvoltarea industriei. Acesta va avea acum premiera în decembrie.
Evenimentul mai găzduiește prezentări de produse și servicii și un concurs de scenarii pentru televiziune care va reuni scenariști profesioniști și amatori, care caută o șansă de a-și prezenta munca marilor companii de producție care vor nota ideile de proiecte TV.

“La fel ca în fiecare an, scopul tuturor evenimentelor NEM este de a oferi schimbări pozitive, dezvoltarea industriei, unirea regiunii și oferirea unei oportunități pentru cei care își concep proiectele peste graniță din statul sau regiunea lor. NEM Dubrovnik Meets Zagreb se va strădui să îndeplinească aceste obiective chiar și în acest an provocator 2020”, se mai arată în comunicatul de presă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL