×


Profil -- Data și ora publicării: 11.09.2019 11:23:12

IBC NEWS-AVID / Debut european pentru un Media Composer reinventatAmsterdam (MEDIA EXPRES) / 11 sep 2019 / Sistemul de editare Media Composer recent reproiectat - cu o interfață de utilizator personalizabilă și set de instrumente de extindere de la editare la distribuție - este prezentat la companiei Avid din cadrul IBC 2019, informează publicația electronică TheIbcDaily.

Pentru postproducție, difuzare, educație media și alte echipe de producție mai mari, un Media Composer | Enterprise a fost adăugat la familia Media Composer.

Potrivit Avid, echipele de producție ar câștiga capacitatea de a personaliza interfața și de a adapta spații de lucru pentru diferite roluri de muncă, oferind utilizatorilor finali acces doar la instrumentele și funcțiile de care au nevoie. De asemenea, sistemul funcționează cu cel mai recent set de instrumente de gestionare editorială Avid.

O altă completare este Media Composer | Procesare distribuită, o opțiune suplimentară concepută pentru a scurta timpii de transformare și pentru a accelera postproducția prin partajarea încărcării de procesare media. Avid spune că funcționează cu imagini de înaltă rezoluție și HDR.

Avid expune la IBC2019 la Standul 7.B5
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL