×

Radio -- Data și ora publicării: 12.03.2019 13:07:52

RADIO-AUDIENȚĂ-LICITAȚIE / ARA organizează o licitație pentru măsurarea audienței radio în perioada 2020-2023



București (MEDIA EXPRES) / 12 mar 2019 / Asociația pentru Radio Audiență (ARA) care gestionează măsurarea oficială a audienței radio în România se întâlnește la 18 martie într-o adunare generală pentru desemnarea celor zece reprezentanți ai industriei, câte cinci din radiouri și, respectiv, agențiile de publicitate, care vor organiza și desemna compania ce va măsura audiența radio în perioada 2020-2023.

Potrivit unei solicitări ARA discutată în ședința CNA din 12 martie, autoritatea în audiovizual trebuie să desemneze cinci membri în Comisia paritară de licitație.

Prima licitație pentru actuala perioadă de măsurare a fost organizată la un an de la intrarea în vigoare a legii audiovizualului nr. 504 din 2002 și se organizează din patru în patru ani. În prezent furnizorii măsurătorilor sunt IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH SRL.

O primă ședință cu toții membrii Comisiei paritare pentru prezentarea structurii Caietului de sarcini și propunerea calendarului de desfășurarea a licitației va fi probabil organizată în prima decadă a lunii aprilie, potrivit ARA.

ARA este condusă de Lăcrămioara Loghin (președinte) și Marius Strâmbeanu (director executiv) și este o organizație profesională constituită în anul 2004 pentru a gestiona măsurarea audienței pieței de radio din România, având în prezent 26 de membri, dintre care 14 radiodifuzori și 12 agenții.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL