×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 16:39:24

VSN prezintă inovații AI și de programare a conținutului la IBC 2023



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Compania spaniolă VSN va prezenta la IBC 2023 noile funcționalități ale produselor sale de bază, VSNExplorer și VSNCrea. Compania va fi prezentă la standurile 7.D16 și 7.D17 la întâlnirea tradițională de la Amsterdam RAI, unde va arăta noile funcționalități de inteligență artificială, Business Intelligence și Business Process Management ale VSNExplorer, precum și noile caracteristici în programarea liniară, gestionarea drepturilor și monetizarea VSNCrea.

Nu în cele din urmă, compania va prezenta integrarea în fluxurile de lucru end-to-end cu alte sisteme ale grupului Aspire.

Ca răspuns la nevoile de flux de lucru din ce în ce mai complexe ale industriei, cele trei companii de software de difuzare - VSN, Woody Technologies și M&I Broadcast Services - vor prezenta, de asemenea, opțiuni pentru fluxuri de lucru complete, de la ingerare completă (Woody's IN2IT), la gestionarea media (VSNExplorer), programare (VSNCrea) și playout și distribuție (VSNOneTV și Omniplayer).

"După o primă experiență cu toate cele trei companii sub același acoperiș, așteptăm cu nerăbdare să ne prezentăm și noi cu acest format la această ediție a IBC. Piesele încep să se așeze la locul lor și așteptăm cu nerăbdare să arătăm rezultatul acestor ultime luni de muncă live și înapoi în Hala 7 de la RAI. Cu toții avem noutăți interesante, atât împreună, cât și separat, și sunt sigur că evenimentul va fi un mare succes", a comentat Ricardo Quintanilla, directorul de marketing al VSN.

VSN a fost înființată în 1990 în Spania, din 2021 a devenit parte a Valsoft Corporation, și este în prezent o companie internațională de tehnologie specializată în dezvoltarea de soluții software avansate pentru industriile de difuzare și media & divertisment.
(MEDIA EXPRES)






Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL