×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 15:48:02

Elements prezintă viitorul stocării și al fluxurilor de lucru la IBC 2023



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Compania germană syslink GmbH care lucrează sub numele de brand Elements vine la IBC2023 unde va prezenta o serie de noi dezvoltări pentru viitorul stocării, care cuprinde o abordare unificată a fluxurilor de lucru cu media în prezent și în viitor, la standul 7.B25 din complexul RAI Amsterdam.

Cu platforma ELEMENTS, utilizatorii beneficiază de soluții de flux de lucru care încorporează medii cloud, hibride și on-premise. Aplicațiile cloud complete oferă cea mai mare flexibilitate pentru echipele de creație, de la încărcarea conținutului mai rapid ca niciodată până la generarea de proxy-uri în cloud, pentru un acces și mai rapid la conținut.

ELEMENTS Hybrid storage oferă sincronizare perfectă cu latență scăzută între mediile locale și cloud. Permite accesul la cloud la cerere atunci când este necesar pentru operațiunile locale. Abordarea hibridă crește flexibilitatea operațională și este o modalitate excelentă de scalare prin adăugarea de stocare descentralizată în cloud pentru fluxuri de lucru colaborative la distanță sau ca soluție de arhivare.

BOLT, soluția de stocare la sediul clientului, este acum mai mare, mai bună și mai rapidă. Noua platformă de stocare NVMe oferă o capacitate utilizabilă de 600 TB, alături de o viteză internă de 70 GB/s în doar două unități rack. Nivelul de eficiență este potrivit pentru cele mai solicitante fluxuri de lucru în 4K HDR, 8K și peste.

Un produs de ultimă oră, ELEMENTS AI, permite utilizatorilor să definească modelele, cum ar fi etichetarea, facialitatea, logo-ul și recunoașterea obiectelor, metadatele generate putând fi căutate în biblioteca ELEMENTS Media, permițând controlul final asupra conținutului.

Compania a actualizat și MEDIA Library, echipată cu mai multe caracteristici și capacități îmbunătățite care vor ajuta la stimularea fluxurilor de lucru de producție, permițând efectuarea sarcinilor zilnice mai rapid și mai ușor. Îmbunătățirile includ o inovație pentru scanarea bazată pe evenimentele sistemului de fișiere, care adaugă un nivel suplimentar de viteză și flexibilitate fluxurilor de lucru, în special în medii mari. De asemenea, au fost revizuite sistemul de notificare, utilizatorii având acum mai multă flexibilitate, iar administratorii putând să stabilească politici globale pentru modul în care echipele de utilizatori sunt notificate din Biblioteca media. În plus, a fost mărită securitatea pentru fluxurile de lucru de revizuire și aprobare.

Înaintea IBC2023, syslink a anunțat și o nouă ofertă promoțională, în colaborarea cu Backblaze, unul dintre cei mai importanți furnizori de stocare în cloud și backup de date din lume, oferind clienților Elements un abonament gratuit de două luni. Datorită integrării Elements cu Backblaze, pachetele B2 ale unui cont conectat pot fi utilizate pentru a crea spații de lucru care pot fi montate ca volume pe Elements sau pot găzdui biblioteci media bazate pe cloud.
(MEDIA EXPRES)






Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL