×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 15:18:52

LYNX Technik a adăugat două noi embedders / de-embedders audio SDI 12G la linia de produse yellobrik



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Compania germană LYNX Technik, furnizor de interfețe modulare de procesare a semnalului, și-a extins gama yellobrik cu două noi embedders / de-embedders audio AES și analogice, ambele suportând formate SDI de până la 12G, a anunțat compania în pregătirea participării la IBC2023, în perioada 15-18 septembrie.

Noile embeddere PDM 1484 B / D sunt disponibile din august 2023 și vor fi prezentate la IBC 2023 la standul 10.A10.

Modulele permit accesul la patru grupuri audio (16 canale), care pot fi selectate și atribuite cu ușurință printr-un comutator rotativ de pe unitate sau prin intermediul software-ului LynxCentraal sau yelloGUI. Prin cascadă sau în rafturi de module împreunate, grupuri audio suplimentare pot fi incluse sau extrase din fluxul video.

Cu modul de generare "auto-black" încorporat, modulele pot fi utilizate numai pentru a transporta semnale audio, fără a fi nevoie de un purtător video extern. Acest lucru oferă o modalitate rentabilă, redusă spațial și eficientă din punct de vedere energetic de a transporta audio multi-canal prin fibră (sau coaxial), evitând în același timp necesitatea convertoarelor audio A / D dedicate și a conversiei optice externe.

YNX Technik AG® a fost fondată în 2002 și este acum lider în industrie și furnizor de tehnologie de soluții de interfață software și hardware pentru procesarea semnalului în timp real în medii audio-vizuale. LYNX Technik este o companie privată independentă, cu sediul central, facilități de cercetare și producție cu sediul în Weiterstadt, Germania.
(MEDIA EXPRES)






Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL