×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 10:59:58

Everetz Stream - software ca serviciu - va fi prezentat la IBC 2023



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Evertz, furnizorul canadian de tehnologie pentru industria de media și divertisment, a lansat evertz.io, un software ca serviciu (SaaS) care permite radiodifuzorilor să creeze și să monetizeze canale pe diverse platforme. Serviciul va fi prezentat la IBC 2023 din Amsterdam, standul 1.B79, în perioada 15-18 septembrie.

evertz.io este conceput pentru clienții care transmit sporturi live, divertisment live și televiziuni liniare care au nevoie de tehnologie de încredere pentru a crește, scala și lansa noi produse.

Softul utilizează microservicii fără server care reduc timpul de lansare pe piață și costurile prin utilizarea tehnologiilor cloud playout, streaming și distribuție. Proprietarii de telelviziuni plătesc doar pentru serviciile pe care le utilizează, oferindu-le control deplin asupra bugetelor și costurilor de operare.

Una dintre caracteristicile cheie ale evertz.io este evertz.io Stream, un SaaS de streaming și redare care satisface nevoile serviciilor Over-the-Top (OTT), Direct-to-Consumer (DTC), TV conectat și TV gratuit susținut de anunțuri (FAST). Oferă modele flexibile de stabilire a prețurilor zilnice și lunare și oferă funcții precum intrări live, mixare video / audio, subtitrare, subtitrare, grafică și branding. De asemenea, oferă rețete pre-construite pentru livrarea canalelor către servicii precum Roku, Samsung TV +, YouTube TV, Tubi și multe altele.

Evertz Technologies Limited este o companie canadiană de tehnologie care proiectează, produce și distribuie echipamente de infrastructură video și audio pentru industria de televiziune și film.
(MEDIA EXPRES)






Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL