×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 17.05.2023 10:08:55

Teleste la ANGA COM 2023: principalele produse, lansări, soluții și tehnologii



București (MEDIA EXPRES) / 17 mai 2023 / Teleste a anunțat principalele detalii ale participării sale la ANGA COM 2023, care va reuni industria de cablu din Europa și din lume în perioada 23-25 mai, la Köln, în Germania.

Articolul relatează despre câteva din produsele și lansările Teleste la ediția de anul acesta a târgului, soluții și tehnologii care vor fi prezentate fizic la standul C12 din Sala 8 din spațiul expozițional alocat evenimentului.

Teleste a anunțat extinderea și îmbunătățirea portofoliului său de arhitectură de acces distribuit (DAA).

Cea mai recentă noutate este DAS RPD SHELF, care completează gama existentă de oferte care include rack-urile DAN3 RPD și DAS RPD SHELF de mare capacitate. Cu capacitatea de a găzdui două RPD-uri, SHELF permite diverse configurații, de la o pereche de unități 1X1 la o combinație de două module 2X4. Acest portofoliu extins abordează cerințele de capacitate pentru diferite instalații, cum ar fi MDU-uri mari, headend-uri regionale sau hub-uri, care acceptă montarea în rack. (MDU este o "unitate cu mai multe locuințe" (din engleză, Multi-Dwelling Unit). Un MDU desemnează o clădire sau un complex care adăpostește mai multe unități de locuit separate sau rezidențe în cadrul unei singure structuri, de exemplu blocuri de apartamente, condominii, case în șir și cămine studențești, n. red.).

Nodul AC9400 RPD din a doua generație a fost, de asemenea, modernizat, acum disponibil în linii 2X2 și 2X4, pe lângă binecunoscutele configurații 1X1 și 1X2. Această îmbunătățire permite operatorilor să împartă în amonte două sau patru grupuri de servicii (SG) și în aval două SG, beneficiind în același timp de inteligență încorporată și de suprapunerea RF opțională.

Teleste va prezenta, de asemenea, DAN3 RPD, proiectat pentru medii „deep fiber”, cum ar fi zonele cu mai multe locuințe. Conform specificațiilor CableLabs®, întregul portofoliu DAA asigură interoperabilitatea cu diferite nuclee Converged Cable Access Platform (CCAP) de la diverși furnizori, fără a necesita o adaptare specializată sau upgrade-uri de back-office.

Un punct culminant pentru Teleste la ANGA COM 2023 va fi introducerea noului concept de amplificator AC3080. Proiectat special pentru piața europeană, acest concept aduce o tehnologie de ultimă oră la nivelul dulapului stradal, bazându-se pe succesul amplificatoarelor de bandă largă din seria ICON™ montate pe fire. AC3080 este capabil să funcționeze la 1,8 GHz și rămâne compatibil cu rețelele de 1,2 GHz. Funcțiile inteligente îmbunătățite, inclusiv inteligența nativă și noi măsurători, cum ar fi Puterea Totală Compusă (TCP), îi îmbunătățesc și mai mult capacitățile.

În plus, Teleste a adus perfecționări la CATVisor Argus, care acum acceptă operațiuni în serie, permițând configurarea eficientă în masă a elementelor de rețea. Această funcționalitate va fi prezentată alături de platforma Luminato 4X4 la ANGA COM, oferind clienților europeni oportunitatea de a îmbunătăți productivitatea operațiunilor de teren prin valorificarea progreselor în telemetrie și conectivitate, care s-au dovedit deja de succes în America de Nord.

Pentru operatorii care preferă segmentarea tradițională a rețelei în detrimentul accesului distribuit, Teleste va prezenta și elementele pentru headend-ul optic în timpul evenimentului. În timp ce soluția HDO este binecunoscută în industrie, vizitatorii sunt încurajați să exploreze OFA, care marchează începutul călătoriei XPON a Teleste.

Adoptarea dispozitivelor pasive RF de 1,8 GHz pentru interior și exterior este în creștere în Europa, deoarece operatorii îmbrățișează oportunitatea de a le încorpora în planurile lor de 1,8 GHz. Aceste pasive, oferite de Teleste, sunt compatibile cu lățimi de bandă mai mici, permițând operatorilor să continue cu instalările în rețea și în case, având în același timp o mentalitate 10G.

La standul Teleste din cadrul ANGA COM, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze gama cuprinzătoare de pasive de 1,8 GHz. Teleste își va prezenta, de asemenea, portofoliul de componente optice pasive concepute special pentru lansările FttX. Aceste componente oferă calitate dovedită, design unic și o gamă largă de opțiuni de personalizare și pre-asamblare.

Echipa de experți Teleste va fi disponibilă la stand pentru a oferi informații despre diversele modele de proiectare și pentru a răspunde la orice întrebări. Participanții sunt încurajați să viziteze standul Teleste și să interacționeze cu experții companiei pentru mai multe detalii.

În domeniul broadcast-ului și a serviciilor de difuzare, platforma Teleste Luminato 4X4 oferă capabilități QAM de ultimă oră care pot fi valorificate ca nucleu video și motor în peisajul în evoluție al lansărilor DAA. Încă de la început, Teleste a prioritizat compatibilitatea platformei cu rețelele de acces distribuit bazate pe Remote PHY, asigurând integrarea fără întreruperi și adaptabilitatea în viitor.

Teleste extinde acoperirea tehnologiei sale Intelligent Networks cu sistemul de management al rețelei CAVisor Argus, extinzându-se acum în domeniul headend-ului. Noul introdus Luminato Manager permite operatorilor să efectueze operațiuni eficiente în loturi pentru clusterele de headend digitale Luminato 4X4. Acest software permite gestionarea simplificată a instalațiilor QAM la scară largă, eliminând necesitatea deplasărilor fizice între stații. Operatorii pot delega acum Managerului Luminato operațiunile în masă, cum ar fi configurațiile și upgrade-urile de licență.

O demonstrație live a software-ului va fi disponibilă la ANGA COM 2023, oferind participanților posibilitatea de a explora capacitățile acestuia în detaliu. Experții Teleste vor răspunde întrebărilor și vor explica modul în care headend-ul digital Luminato 4X4 îndeplinește cerințele actuale și viitoare pentru distribuția unor semnale de televiziune de înaltă calitate.

În timpul conferințelor găzduite de ANGA COM 2023, specialiștii Teleste vor prezenta două comunicări: Hanno Narjus va prezenta marți, 23 mai, tranziția industriei de cablu către capacitățile 10G, iar Arttu Purmonen va vorbi miercuri, 24 mai, despre importanța înțelegerii proceselor de luare a deciziilor MDU pentru a accelera conectivitatea Fibre-to-the-Home .

Pe măsură ce profesioniștii din industrie se adună la ANGA COM, acesta oferă o platformă valoroasă pentru schimbul de cunoștințe și discuții colaborative. Alăturați-vă Teleste și fiți parte din evoluția inspiratoare care urmează pentru industria cablurilor.

ANGA COM este potrivit site-ului angacom.de principala platformă de afaceri din Europa pentru comunicații în bandă largă, televiziune și online, reunind operatorii de rețele, vânzătorii și furnizorii de conținut și acoperă toate aspectele distribuției în bandă largă și media.

ANGA COM 2023 are ca subiecte principale rețelele Gigabit, FTTX, 5G, OTT, AppTV, Cloud TV, Streaming Video, Smart City și Smart Home . Ultima ediție ANGA COM a înregistrat un număr de 390 de expozanți din 33 de țări și peste 18.000 participanți din 82 de țări.

Printre cei mai mari expozanți de anul acesta se numără furnizori de servicii pentru telecomunicații precum Amadys, Astra, AVM, Casa Systems, CommScope, GM Plast, HUBER+SUHNER, Opternus, Teleste și WISI, iar printre conferențiari se numără directori de la Deutsche Telekom, Vodafone, Telefónica, Deutsche Glasfaser, PYUR, TDC, freenet, NetCologne, M-net, ProSiebenSat.1, RTL Television, Discovery, DAZN, Sky, etc.
(MEDIA EXPRES)






Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL