×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.04.2024 19:13:38

Filmul "Străini cu toții" are premiera pe Disney+ din 24 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 22 apr 2024 / Filmul "Străini cu toții" ("All of Us Strangers") produs de Searchlight Pictures, regizat de Andrew Haigh, va fi disponibil pentru vizionare în România din 24 aprilie, exclusiv pe Disney+. Distribuția include actori de renume precum Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell și Claire Foy.

Povestea începe cu o întâlnire neașteptată între Adam și vecinul său misterios Harry, într-o noapte, în blocul lor din Londra. Această întâmplare le va schimba complet viața de zi cu zi. Pe măsură ce relația lor se dezvoltă, Adam este bântuit de amintiri din trecut și se simte atras de orașul de suburbie unde a crescut. Casa copilăriei sale pare să fie intactă, ca și cum părinții săi ar trăi încă acolo, la fel ca în ziua în care au murit, în urmă cu 30 de ani.

"Străini cu toții" este o producție Searchlight Pictures realizată în asociere cu Film4 și TSG Entertainment. Filmul a fost produs de Blueprint Pictures, cu Graham Broadbent, Pete Czernin și Sarah Harvey în rolurile de producători.

Scenariul și regia sunt semnate de Andrew Haigh, după romanul "Strangers" de Taichi Yamada. Imaginea este realizată de Jamie D. Ramsay, designul de producție de Sarah Finlay, designul de costume de Sarah Blenkinsop, iar coafura și machiajul de Zoe Clare Brown. Montajul este realizat de Jonathan Alberts, iar muzica este compusă de Emilie Levienaise-Farrouch.

Disney+ pune la dispoziție funcții de control parental, asigurând o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Disney+ este o platformă de streaming care oferă o gamă largă de filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, precum și "Familia Simpson" și multe altele. În anumite țări, platforma include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Disney+ este un serviciu de streaming direct către consumator de la The Walt Disney Company, care oferă o colecție vastă de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, incluzând filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la bogata bibliotecă Disney de filme și emisiuni TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai recente producții lansate de The Walt Disney Studios.
(MEDIA EXPRES)
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau descărcați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL