×

ONG -- Data și ora publicării: 10.11.2023 12:25:46

A.C.e.R. reunește industria de comunicații electronice la a IX-a Convenție Națională, pe 23 noiembrie, la Hanul lui Manuc din BucureștiBucureşti (MEDIA EXPRES) / 10 nov 2023 / Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România anunță a IX-a ediție a Convenției Naționale dedicate industriei de comunicații electronice din România, organizată la Hanul lui Manuc din București, joi, 23 noiembrie 2023.

A.C.e.R. vă invită să fiți parte din sinergia ideilor pentru excelență în afaceri. Convenția de anul acesta oferă o platformă de networking dinamică între invitați de top din industrie: reprezentanții celor mai mari trusturi media internaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicații, de conținut, de echipamente și soluții tehnice.

La eveniment sunt așteptați să ia parte oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, ai Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.).

„Ne dorim să consolidăm relațiile de afaceri dintre profesioniștii din industrie și să promovăm o cultură a excelenței în domeniul comunicațiilor electronice. Într-un mediu antreprenorial în continuă schimbare, creăm un cadru propice pentru generarea și împărtășirea ideilor, contribuind astfel la creșterea inovației și succesului pe termen lung”, a declarat Adrian Neagu, Președinte al Asociației pentru Comunicații Electronice din România.

Această ediție este powered by Warner Bros. Discovery, o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. În plus, evenimentul va fi susținut și în acest an de partenerii SES și TVSat Media Group, și își propune să reunească toți actorii din comunicații și televiziune, fiind așteptați peste 200 de participanți.

A.C.e.R. este o organizație profesională care are ca scop reprezentarea și promovarea intereselor companiilor membre și asigurarea unei competiții corecte în piața de comunicații electronice, cu peste 65 membri de la începutului activității sale - operatori de cablu, satelit și IPTV, posturi de radio si televiziune, operatori de comunicații electronice DVB-T, furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Asociația „A.C.e.R.” este înscrisă în Registrul Național al ONG-urilor, a fost înființată în anul 2012 și are sediul în București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL