×


Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2022 14:13:10

SHANIA TWAIN va primi distincția “MUSIC ICON” la GALA PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2022București (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2022 / Televiziunea E! a anunțat că Shania Twain, superstar internațional, câștigătoare a cinci premii Grammy, va primi trofeul „Music Icon” la premiile People’s Choice 2022, ceremonie prezentată de Kenan Thompson, difuzată în România la TV pe 7 decembrie, de la ora 4:00 dimineața, și în reluare, de la ora 22:00.

Fiind cea mai vândută artistă country pop din toate timpurile, Shania Twain primește acest trofeu în semn de recunoaștere pentru cariera sa record întinsă pe parcursul a patru decenii. Cu hituri precum „That Don’t Impress Me Much” și „Man! I Feel Like a Woman!”, Shania Twain a reușit să creeze o punte între muzica country și muzica pop, marcând pentru totdeauna industria muzicală și cultura pop.

Premiile People’s Choice 2022 vor fi difuzate pe E! pe 7 decembrie de la 4:00 am și în reluare, de la 22:00 din Barker Hangar în Santa Monica, CA.

Pe lângă lângă acceptarea premiului, Shania Twain va urca pe scenă pentru a interpreta o selceție a celor mai mari hituri, precum și noua sa melodie „Waking Up Dreaming” de pe viitorul ei album „Queen of Me”, care urmează să fie lansat pe 3 februarie 2023. Va marca prima ei întoarcere pe scena PCA din 2005, când a luat acasă premiul pentru “Favorite Country Female Singer”.

„Sunt incredibil de onorată să fiu numită Music Icon”, a declatat Shania Twain.
„Am cei mai tari fani din lume! Ei m-au susținut încă de la început și dragostea și pasiunea lor mă ajută în continuare. Sunt încântată să mă întorc în turneu și să le aduc noua mea muzică și piesele lor favorite și ce modalitate mai bună de a începe decât la People’s Choice Awards!”.

Superstar internațional, compozitoare apreciată și celebritate cu stil unic, Shania Twain are în palmares cinci statuete Grammy. Cu cinci albume lansate și peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, rămâne cea mai vândută artistă country pop din toate timpurile. Hiturile ei includ „Any Man of Mine”, „That Don’t Impress Me Much”, „You’re Still the One” și „ Man! I Feel Like A Woman!". Primul album în ultimii 15 ani, „NOW”, a fost lansat în septembrie 2017 și a debutat pe locul 1 în Top 200 de albume Billboard, făcându-l prima lansare country feminină în peste trei ani care a ajuns în topul tuturor genurilor.
Lansarea a fost urmată de un turneu mondial cu spectacole la care toate biletele au fost epuizate rapid.

În 2021, Shania Twain și-a început a doua rezidență în Las Vegas, numită „Let’s Go!” care s-a vândut complet și a continuat până în septembrie 2022. În iulie 2022, Netflix a lansat „Shania Twain: Not Just a Girl”, un documentar despre viața și cariera ei. În octombrie 2022, Shania Twain a anunțat lansarea noului ei album „Queen of Me”, care urmează să fie lansat pe 3 februarie 2023, împreună cu un turneu global „Queen of Me” care începe în aprilie 2023.

The 2022 People’s Choice Awards și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt ambele produse de Den of Thieves împreună cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards va începe seara cu aparițiile speciale de pe covorul roșu la ora 2:00 am, transmise în reluare și la ora 20:00.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer oferă conținut de calitate și mărci în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia Pacific. Oferind o gamă completă de experiențe de divertisment publicului local de pe tot globul, mărcile unice includ UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks.

Universal+ (un serviciu hibrid liniar și neliniar) reunește mărcile grupului pe platformele afiliate, oferind abonaților atât programare live, cât și o gamă extinsă de conținut VOD atrăgător, inclusiv premiere în teritoriu și boxset-uri complete, disponibile într-un singur loc. Oferta pentru clienții NBCU în afara SUA include Hayu, serviciul SVOD complet disponibil în 29 de țări, inclusiv Marea Britanie, Canada și în Europa și Asia Pacific – precum și Peacock pe Sky în Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția.

NBCUniversal este una dintre cele mai importante companii de media și divertisment din lume în dezvoltarea, producția și marketingul de divertisment, știri și informații pentru un public internațional. NBCUniversal deține și operează un portofoliu valoros de rețele de televiziune de știri și divertisment, o companie de film premium, operațiuni semnificative de producție de televiziune, un grup de posturi de televiziune lider, parcuri tematice de renume mondial și un serviciu de streaming premium susținut de anunțuri.

NBCUniversal este o subsidiară a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL