×


Programe TV -- Data și ora publicării: 16.11.2022 17:14:04

Recomandările lunii decembrie la televiziunea Crime+InvestigationBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 nov 2022 / Televiziunea din grupul A+E Networks Crime+Investigation va difuza în decembrie în premieră momente tensionate din sala de judecată surprinse de camerele de supraveghere în noi episoade ale seriei „Filmat la tribunal”, detalii despre unele dintre cele mai zguduitoare crime de pe teritoriul SUA în episoade noi din „Justiție Americană” și noi detalii sub acoperire în „60 de zile după gratii”, pentru a scoate la lumină problemele din cadrul sistemului judiciar american.

"Filmat la tribunal" - sezonul 4 are 10 episoade de câte 30 de minute. Episoade noi sunt difuzate din 2 decembrie, vinerea de la ora 23:00.

Seria „Filmat la tribunal” (titlul original: Court Cam) realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere.

Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a prezenta imaginea de ansamblu a fiecărei povești, fiind completată de momente surprinse de camerele de luat vederi ale forțelor de ordine, înregistrări ale apelurilor către numerele de urgență și dovezi digitale lăsate în urmă de inculpați.

"Justiție Americană" are șase episoade a câte 60 de minute și vine cu episoade noi din 4 decembrie, duminica, de la ora 23:00.

Emisiunea cu titlul original "American Justice" este prezentată de actorul Dennis Haysbert (cunoscut din "24", "Unitatea") și face o radiografie a sistemului judiciar american, descriind pe larg unele dintre cele mai zguduitoare crime de pe teritoriul SUA, de la procese care au ajuns pe prima pagină a publicațiilor la cazuri mai puțin cunoscute.

Cazurile sunt privite prin prisma procurorilor, avocaților apărării și a judecătorilor și, uneori, a făptașilor. Fiecare poveste prezintă modul în care sistemul judiciar american funcționează dar și momentele în care acesta dă greș.


"60 de zile după gratii" - sezonul 7 are 10 episoade de câte 60 de minute și două episoade de câte două ore și este difuzat sâmbăta, de la ora 23:00.

Sezonul al șaptelea din serialul experiment „60 de zile după gratii” (titlul original: "The Jail: 60 Days In") prezintă o perspectivă inedită asupra vieții în închisoarea Henry din Georgia, la periferia orașului Atlanta.

Scopul experimentului este de a scoate la lumină problemele din cadrul sistemului judiciar american. Participanții se oferă voluntar pentru a petrece sub acoperire 60 de zile într-una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, în încercarea de a obține cât mai multe informații despre prizonieri și paznici, cât și despre vulnerabilitățile generale pe care le prezintă sistemul penitenciar american.

Aici, șapte voluntari se amestecă printre deținuți, timp de 60 de zile, fără ca polițiștii, gardienii și ceilalți condamnați să cunoască acest lucru.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, toți participanții au fost anterior arestați pentru crime pe care le-au comis, însumând un total de 40 de ani în spatele gratiilor.

Vor reuși acești participanți să supraviețuiască provocărilor în timpul stagiului voluntar din închisoare? Experimentul „60 de zile după gratii” oferă telespectatorilor o perspectivă nemijlocită asupra lumii periculoase din penitenciar, pe măsură ce participanții se adaptează în detenție.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora.

Crime+Investigation® este o televiziune distribuită la nivel internațional în peste 50 de milioane de case cu difuzare în 18 limbi. În România s-a lansat în anul 2013 și se distribie în prezent pe platformele majore de cablu din țară cu excepția Digi: Next-Gen, Orange și Vodafone.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL