×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 09.11.2022 19:20:50

Seria originală „David Beckham salvează echipa” este disponibilă pe Disney+



București (MEDIA EXPRES) / 9 nov 2022 / Serialul original "David Beckham salvează echipa" este disponibil exclusiv pe platforma de streaming Disney+, a potrivit unui anunț publicat de către companie.

Producția îl prezintă pe celebrul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului și care se confruntă cu retrogradarea. Totuși, nu este vorba de orice campionat, ci același campionat în care David a jucat pe vremea când era copil.

Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Serialul „David Beckham salvează echipa” este co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câștigătoare a premiilor BAFTA și RTS, și de Studio 99, studiou de producție și conținut global co-fondat de Beckham.

David Beckham este mentorul tinerei echipe, împărtășind povești din cariera sa de jucător, care s-a întins pe parcursul a peste 20 de ani și în care a jucat pentru unele dintre cele mai de succes cluburi din lume, pentru a-i ajuta să învețe lecții valoroase despre antrenament, ambiție și munca în echipă.

În afara terenului, Beckham are șansa de a petrece timp cu jucătorii și cu familiile acestora, aflând despre viața, speranțele și preocupările lor și vorbindu-le despre importanța colaborării, etica muncii și a comunității.

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta și produce producții originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuiește să creeze 60 de producții locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili și producători premium.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL