×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 05.09.2022 13:16:46

Platforma de streaming SkyShowtime se lansează în Europa pe 20 septembrie, dar ajunge în România abia în primul trimestru al anului 2023



București (MEDIA EXPRES) / 5 sep 2022 / Noul serviciu de streaming SkyShowtime va fi lansat oficial pe 20 septembrie 2022, aducând pentru prima dată în casele europenilor oferta sa premium de divertisment exclusivist. În România, platforma va deveni disponibilă până în primul trimestru al anului 2023, potrivit unui comunicat difuzat de agenția GMP PR.

SkyShowtime va fi lansat la jumătatea lui septembrie în Țările Nordice, urmând apoi lansări în Țările de Jos, în Iberia și în Europa Centrală și de Est. Serviciul de streaming oferă, în exclusivitate, filme hollywoodiene și noi seriale produse de cele mai mari studiouri din lume.

Un joint-venture al Comcast (NASDAQ: CMCSA) – compania mamă a NBCUniversal și Sky – și Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), SkyShowtime va fi lansat în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia pe 20 septembrie, înainte de a se extinde în Olanda, în cursul acestui an, în trimestrul al patrulea.

SkyShowtime își va continua extinderea în Spania, Portugalia, Andorra și Europa Centrală și de Est (Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia) în lunile următoare. Datele specifice de lansare și ofertele de preț vor fi anunțate în curând.

Cu mii de ore de divertisment de calitate, oferit de cele mai mari studiouri din lume, SkyShowtime va prezenta, în exclusivitate, filmele de cinema produse de Paramount Pictures și Universal Pictures, cele mai longevive studiouri americane, care, împreună, însumează aproape 50% din încasările de la Hollywood.

Noua platformă va găzdui printre cele mai noi blockbustere, inclusiv "Top Gun: Maverick", "Jurassic World Dominion", "Minions: The Rise of Gru", "The Northman", "Sing 2", "Sonic the Hedgehog 2", "The Lost City", "Downton Abbey: A New Era", "Nope", "Belfast", "Ambulance" și "The Bad Guys".

În plus, SkyShowtime oferă noi serii premium, producții pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale.

În regiunile nordice, ca urmare a parteneriatului cu Paramount, SkyShowtime va înlocui Paramount+. Astfel, publicul va putea să urmărească conținutul favorit de pe Paramount+, cum ar fi "Halo", "Yellowstone", "The Offer" și "Star Trek: Strange New Worlds", precum și SHOWTIME® originals "Yellowjackets", "Dexter: New Blood", "Super Pumped: The Battle for Uber" și "The First Lady". Totodată, pentru prima dată, abonații vor avea acces la și mai multe seriale și filme premium, noi și exclusive, marca Universal Pictures, Sky Originals și NBCUniversal.

De la lansare, clienții pot viziona premierele serialelor-dramă SHOWTIME® "American Gigolo", Sky Originals "The Rising", "The Fear Index", "The Midwich Cuckoos" și "Law & Order" Sezonul 21, oferit de platforma Peacock. Următoarele premiere vor include "Yellowstone" - sezonul 5, "Pitch Perfect: Bumper in Berlin", "Vampire Academy", seria SHOWTIME® "Yellowjackets" - sezonul 2 și "Let The Right One In".

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Este timpul pentru SkyShowtime — următorul serviciu de streaming care va cuceri Europa. La doar câteva luni după ce a primit aprobarea completă de reglementare, SkyShowtime se va lansa oficial pe 20 septembrie 2022. Clienții noștri au acces exclusiv la cele mai recente seriale și premiere de filme de la studiourile noastre emblematice și de renume mondial. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre datele de lansare pentru celelalte piețe și să aducem SkyShowtime în casele publicului din Europa”.

Directorul General Regional SkyShowtime pentru Europa de Nord, Henriette Skov, a declarat: „Suntem încântați să lansăm SkyShowtime în Țările Nordice și așteptăm cu nerăbdare să oferim clienților noștri cea mai bună selecție de seriale și filme globale într-un singur loc”.

Trailerul poate fi vizionat aici - https://youtu.be/ujzpT7FTeeY  

Serviciul va fi disponibil prin intermediul aplicației SkyShowtime pe dispozitivele Apple iOS, tvOS, Android și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com.

Un joint-venture al Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) și Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), SkyShowtime reunește resursele combinate ale celor două companii, experiența direct la consumator și cele mai bune programe de divertisment, filme și seriale originale de la mărcile emblematice ale Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount +, SHOWTIME®, Paramount Pictures și Nickelodeon.   
   
SkyShowtime va fi disponibil în peste 90 de milioane de case din Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia , România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL