×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.06.2022 15:07:01

EUROSPORT transmite turneul de la WIMBLEDON prin televiziunile lineare și Eurosport Player începând de luni, 27 iunie



București (MEDIA EXPRES) / 22 iun 2022 / Toate meciurile de la Wimbledon pot fi urmărite în direct și la cerere prin intermediul televiziunilor Eurosport și online Eurosport Player, inclusiv meciurile de simplu feminin susținute de Simona Halep, Sorana Cîrstea, Elena-Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, începând de luni, 27 iunie.

Experții Eurosport Mats Wilander și Barbara Schett raportează de la fața locului, competiția care se va încheia pe 10 iulie.

România este una dintre cele 11 țări din Europa în care Eurosport transmite turneul de la Wimbledon, iar șapte românce și-au confirmat deja locul pe tabloul de simplu feminin. Campioană în 2019, Simona Halep, este cap de serie numărul 16, iar alături de ea vor intra în competiție Sorana Cîrstea (cap de serie 21), Elena-Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Numărul 1 mondial și câștigătoarea Roland-Garros, Iga Swiatek, este principala favorită pentru cucerirea trofeului, poloneza având la activ un șir de victorii impresionant de 35 de meciuri în acest sezon. Wimbledon marchează totodată revenirea Serenei Williams în circuit. Americanca și-a anunțat prezența la primul ei turneu de vara trecută încoace.

În turneul masculin, Novak Djokovic va încerca să-și apare titlul câștigat anul trecut în fața lui Matteo Berrettini, un alt candidat puternic și la această ediție. Rafael Nadal vine la Wimbledon într-o stare de sănătate incertă, însă încurajat de titlul cucerit la Roland-Garros, iar Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Hubert Hurkacz, Felix Auger-Aliassime sau Nick Kyrgios sunt la rândul lor printre jucătorii de urmărit.

Mats Wilander, de șapte ori câștigător de Grand Slam, și fostul număr șapte mondial Barbara Schett vor fi la fața locului pe parcursul turneului.

Meciurile jucătoarelor din România, transmise exclusiv la Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player

Echipele Eurosport din România sunt pregătite să transmită cele mai importante și relevante momente din competiție, atât on-air, cât și online. Pentru această ediție Wimbledon, Eurosport 1 va transmite, numai în România, cu preponderență cele mai importante meciuri ale jucătoarelor locale. Între 13:00 și 23:00, în fiecare zi a competiției, pe Eurosport 1 vor fi transmise live confruntările jucătoarelor din România, care vor fi completate de meciurile starurilor internaționale pe Eurosport 2.

Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport aduc fanilor cele mai proaspete informații, programul meciurilor, rezultate, articole și analize, precum și cele mai frumoase puncte din meciurile relevante. Acestea vor fi completate de interviuri în exclusivitate cu jucătorii români, imediat după terminarea partidelor.

Wimbledon este unul dintre cele mai populare evenimente anuale din lumea tenisului, pentru pasionați și amatori, telespectatori, dar și pentru branduri. Anul acesta, cu sprijinul echipei locale de vânzări de publicitate din România, branduri din zona de pariuri, retail, băuturi non-alcoolice, banking, îngrijire personală, electronice și FMCG au decis să se asocieze cu Wimbledon în România, prin producții locale special realizate și adaptate fiecărui brand, atât pe partea de TV, cât și digital.

Programul Wimbledon este următorul:
Luni, 27 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
Marți, 28 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
Miercuri, 29 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
Joi, 30 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
Vineri, 1 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
Sâmbătă, 2 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
Duminică, 3 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
Luni, 4 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
Marți, 5 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
Miercuri, 6 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
Joi, 7 iulie: Semifinale feminin – Eurosport 2
Vineri, 8 iulie: Semifinale masculin – Eurosport 2
Sâmbătă, 9 iulie: Finala feminin – Eurosport 2
Duminică, 10 iulie Finala masculin – Eurosport 2
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL