×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.06.2022 14:58:32

DIVA a anunțat premiera sezonului al patrulea al serialului fantasy "Avanpostul"



București (MEDIA EXPRES) / 21 iun 2022 / Cel de-al patrulea sezon al serialului fantasy "Avanpostul" ("The Outpost") are premiera în România la televiziunea DIVA, cele 13 episoade fiind difuzate din 23 iunie, ora 21:00, câte două, în fiecare seară de joi.

Acțiunea continuă firul narativ al sezonului 3: după ce Gwynn (Imogen Waterhouse) se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, Avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, apare o nouă amenințare sinistră și este dezvăluită adevărata origine a unor creaturi misterioase.

Magia își face simțită prezența când Talon și prietenii ei experimentează viziuni întunecate de la ființe asemănătoare zeilor, care sunt hotărâți să-și revendice kinje-urile pentru ei înșiși. O asasină pe nume Luna (Maeve Courtier-Lilly) o vânează pe Talon pentru a se răzbuna pentru crimele din trecut, dar descoperă curând că propria ei moștenire este dependentă de soarta lui Talon.

Pe de altă parte, îndurerată de recenta pierdere a iubitului ei, Falista (Georgia May Foote) este îndrumată să se dedice noilor „zei” în schimbul unui favor costisitor. Talon și Zed (Reece Ritchie) descoperă cea mai mare amenințare cu care s-au confruntat până acum: o nouă specie de ființe care va explica în cele din urmă originile întunecate ale lui Talon. Noile episoade promit să răspundă unor întrebări fundamentale ale serialului.

Cu Dean Devlin și Jonathan Glassner în rolurile de producători executivi, "Avanpostul" este rezultatul colaborării dintre echipa Electric Entertainment formată din Marc Roskin și Rachel Olschan-Wilson și de echipa Arrowstorm Entertainment formată din Jason Faller și Kynan Griffin. Jennifer Griffin de la Arrowstorm Entertainment și Jonathan English de la Balkanic Media sunt și ele producătoare executive.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL