×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 04.05.2022 17:07:08

Conferința cablliștilor germani ANGA COM 2022 începe săptămâna viitoare la Koln



București (MEDIA EXPRES) / 4 mai 2022 / Expoziția și conferința comunicațiilor în bandă largă, televiziune și online se desfășoară în perioada 10-12 mai la Köln, în Germania, cu peste 370 de expozanți (printre care și două companii din România: Bitdefender și Datacor) ce ocupă peste 22.000 mp, 36 de sesiuni de prezentări și peste 170 de vorbitori.

Ziua tematică a evenimentului are loc pe 12 mai și este dedicată conectivității inteligente și noua aplicație a eveniemntului este disponibilă pentru a pregăti vizita la Koln, au anunțat organizatorii. Planul de etaj, lista expozanților, programul conferinței și magazinul de bilete sunt disponibile pe www.angacom.de

ANGA COM 2022 începe cu expozanți venind din 28 de țări, după o pauză de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

Dr. Peter Charissé, Managing Director ANGA COM a declarat: „Suntem mai mult decât fericiți că condițiile de start pentru o revenire strălucitoare s-au îmbunătățit constant în ultimele săptămâni. Și acum există și o prognoză meteo optimă. Le mulțumim expozanților, sponsorilor și conferențiarilor care au arătat o cantitate enormă de încredere și optimism în ultimele luni. Mă bucur în special de numeroasele evenimente anunțate de expozanți și, de asemenea, de distracția de peste zi și serile de recepție. Suntem mari fani ai digitalului, dar noua normalitate nu a fost niciodată preferata noastră. Am crezut întotdeauna că întâlnirea personală și experiența comunității nu pot fi substituite”.

Repere ale programului conferinței, cu un total de 36 de paneluri, sunt cele cinci secțiuniș Summitul digitalizării, Summit-ul media, Summit-ul de conținut, Summit-ul de fibră și Summitul CTO (directorilor tehnici), internațional, în limba engleză. Cei peste 170 de vorbitori includ persoane de top din industria de comunicații de bandă largă și media, membri în consiliile de administrație și directori de la companii de telecomunicații și media precum Amazon Prime Video, ARD, Deutsche Glasfaser, Deutsche Telekom, Discovery, Liberty Global, M-net, NetCologne, ProSiebenSat.1, RTL, Sky, Tele Columbus, Telefónica, Vodafone și Teleste.

Un nou format de conferință în cadrul ANGA COM este Theme Day Smart Connectivity de joi, 12 mai 2022, care este complet gratuită. Panourile vor aborda subiecte deosebit de inovatoare și inteligente, cum ar fi:
Rețele inteligente : noi investitori și conceptele lor de implementare
Sustenabilitate inteligentă : digitalizarea este singura modalitate de a atinge durabilitatea (în cooperare cu TVA)
Oraș inteligent și 5G : rețele, servicii, modele de afaceri
Regiuni inteligente : concepte inovatoare de lansare pentru fibră

Nous aplicație a evenimentului include lista de expozanți și de produse, planurile interactive ale expoziției, programul conferinței actualizat și un instrument de networking. Noua aplicație ANGA COM permite vizitatorilor să-și planifice participarea la expoziție și la conferință în cel mai eficient mod. Aplicația este disponibilă gratuit în germană și engleză, atât pentru iOS , cât și pentru Android și oferă următoarele funcții:
- Lista expozanților și a produselor (funcție de căutare după expozant și produs; afișare detaliată a expozantului cu informații de contact și locație pe planul de etaj)
- Plan de etaj (plan de etaj interactiv cu informații detaliate despre expozanți; listă de favorite pentru tururi individuale)
- Programul conferinței (funcția de căutare a agendei în funcție de subiecte și zile; lista de favorite pentru panourile notate)
- Instrument pentru crearea de rețele (posibilitatea de a comunica cu alți participanți; inclusiv crearea de potriviri)
- Lista de favorite (liste individuale pentru expozanți și paneluri de conferință; inclusiv funcția de încărcare a biletelor).

Înregistrarea pentru a participa la conferințe și expoziție este posibilă online la www.angacom.de, organizatorii anunțând că nu vor fi bilete de vânzarea la poartă. Biletele pentru expoziție sunt disponibile la prețul de 25 de euro, iar participarea la programul de conferințe poate fi rezervată pornind de la 120 de Euro. Pe 12 mai 2022, Ziua Tematică Smart Connectivity, participarea la expoziție și conferință este complet gratuită. Cei care au deja un bilet obișnuit de expoziție sau conferință nu trebuie să se înregistreze separat pentru această zi.

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru broadband, televiziune și online care reunește operatorii de rețea, furnizorii de conținut și de echipamente care acoperă toate aspectele legate de distribuția de broadband și media. Partenerii în organizarea conferinței din acest an sunt: ​Alliance for Broadcasting and Cultural Frequencies, Federal Gigabit Bureau, German TV Platform, Gracenote, SCTE Society for Broadband Professionals, SCTE Society of Cable Telecommunications Engineers, VTM și ZVEI. Partenerii sponsori ai Asociației Cabliștilor Germani sunt ASTRA Deutschland, AVM, QVC, Vantage Towers și Vodafone Deutschland.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL