×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.04.2022 10:21:15

Serviciul online de conținut Focus Sat TV a anunțat premiera seriei daneze „Ostatici în subteran” și alte titluri Canal+



București (MEDIA EXPRES) / 7 apr 2022 / Focus Sat TV difuzează primele două sezoane ale serialului danez „Ostatici în subteran” („Below the Surface”/ „Gidseltagningen”, 2017), în premieră în România, din 14 aprilie.

De la deturnarea unui metrou la atacul unui feribot, noile episoade despre investigațiile antitero conduse de comandantul Philip Nørgaard (Johannes Lassen, câștigător Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cel mai bun actor serie TV”), alături de divizia Terror Task Force, vor fi difuzate în zilele de luni și joi, câte două episoade, de la ora 21:30.

Primul sezon începe pe 14 aprilie cu un incident care va deveni istoric: luarea de ostatici a cincisprezece danezi în metroul cu care călătoresc, de către făptași necunoscuți, care îi amenință că îi vor ucide pe toți, dacă cerințele nu le sunt îndeplinite.

Acest eveniment va schimba Danemarca pentru totdeauna pe parcursul unei singure săptămâni. Întreaga țară se trezește prinsă într-un vârtej. Politicienii se ceartă dacă să negocieze sau nu cu teroriștii. În presă sunt dezbătute limitele până unde poate merge portretizarea captivilor și căutarea familiilor acestora. Printre ostatici se vehiculează tot felul de scenarii care implică rebeliune, negociere și apatie, în timp ce un singur gând este împărtășit de toți: „O să mor acum?”. Iar fiecare telespectator se va gândi cum ar reacționa, dacă s-ar afla în locul celor luați captivi.

Joi, 28 aprilie, va începe sezonului al doilea al seriei „Ostatici în subteran”. După finalul dramatic din primul sezon, Philip a fost pus pe liber de la conducerea diviziei Terror Task Force (TTF) și va începe să investigheze dispariția misterioasă a unei tinere studente întoarsă recent din Siria.

Pentru că ea a fost implicată în lupta împotriva ISIS, există o recompensă pentru capturarea ei. Trei teroriști islamici au venit să colecteze ceea ce cred că li se cuvine. Investigația lui Philip îl conduce la bordul unui feribot de pasageri aflat în drum spre Suedia. Când situația escaladează și teroriștii îi iau ostatici pe toți cei aflați la bordul feribotului, Philip se trezește în mijlocul unei crize politice internaționale. Își dă seama că va trebui să lupte nu doar pentru salvarea vieților pasagerilor și a prietenului său, ci și pentru a lui.

După seria “Ostatici în subteran”, Focus Sat TV va continua sezonul cu premiera altor seriale Canal+, în lunile mai și iunie.

Noile producții sunt: „Regele Varșoviei” ("King of Warsaw"/ "Król", 2020), semnat de regizorul polonez Jan P. Matuszynski, cu 26 de trofee și 22 de nominalizări în palmares, care prezintă o poveste plasată în Varșovia anului 1937, când frecvența ciocnirilor dintre grupurile fasciste și muncitorii socialiști este în creștere, iar o grupare de tip mafiot conduce orașul;

„Posedare” ("Possessions", 2020), o poveste hipnotizantă, plină de mister, în limba franceză și ebraică, despre o crimă săvârșită de o mireasă în noaptea nunții;

„Ultimele Pantere” ("The Last Panthers", 2015), cu legendarul actor Sir John Vincent Hurt, despre o anchetă ce vizează o bandă celebră de hoți de diamante, dar care ajunge să dezvăluie alte probleme profunde ale societății;

„Ani și ani” ("Years and Years", 2019), un serial dramatic distopic cu Emma Thompson în rolul principal, despre impactul pe care îl va avea în următorii 15 ani evoluția societății și a tehnologiei asupra unei familii din Manchester.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate, care nu se numără încă printre clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile aplicația Focus Sat. Alături de titlurile menționate mai sus, în biblioteca VOD sunt disponibile și alte producții de succes Canal+, precum: „Planeta celor singuri”, „Pro și contra” (2 sezoane), „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi, care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL