×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 15.02.2022 16:28:10

Congresul cabliștilor germani ANGA COM 2022, din 10 mai, are deja 300 de expozanți înscriși



București (MEDIA EXPRES) / 15 feb 2022 / ANGA COM, cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru broadband, televiziune și online, organizată de Asociația Cabliștilor din Germania, este pregătită să revină, în perioada 10-12 mai 2022, la Köln, în Germania. Cu trei luni înainte de începere, spațiul expozițional rezervat de primii 300 de expozanți este deja de peste 20.000 mp, la nivelul ultimului salon ANGA COM desfășurat în 2019.

Dr. Peter Charissé, Managing Director ANGA COM, a declarat: „Se vede un optimism tot mai mare din partea expozanților noștri, în fiecare zi. Industria de comunicații și media se confruntă cu un nivel nou de investiții. În Germania, de exemplu, cu cele peste 40 de milioane de gospodării, operatorii de rețea și un număr în continuă creștere de investitori internaționali au anunțat că vor investi multe miliarde în noi infrastructuri de fibră. Toți operatorii de rețele prin fibră vor fi prezenți în mod proeminent în programul conferinței. ANGA COM va fi prima întâlnire majoră a industriei de la începutul verii. Cu săli de expoziție de 15 metri înălțime, un foaier imens și populara piață în aer liber cu camionete de mâncare, locația noastră nu a fost niciodată mai atractivă”.

Programul conferinței include, la lansare, discuții despre fibra optică și digitalizare cu Dr. Hannes Ametsreiter (CEO Vodafone Deutschland), Thorsten Dirks (CEO Deutsche Glasfaser), Srini Gopalan (membru al consiliului de administrație Deutsche Telekom), Nelson Killius (CEO M-net), Timo von Lepel (Managing Director NetCologne), Dr. Daniel Ritz (CEO Tele Columbus) și Christoph Vilanek (CEO freenet).

Un alt punct culminant al conferinței este Summit-ul internațional CTO cu Deutsche Glasfaser, Liberty Global, TDC (Danemarca) și Telefónica. Printre vorbitorii din companii, pe subiecte precum streamingul și OTT, se numără Amazon Prime Video, DAZN, Discovery, Google, Meta, ProSiebenSat.1, RTL și Sky. Discursul de deschidere va fi susținut de Ministerul Federal pentru Digital și Transport. Toți vorbitorii de top deja confirmați sunt enumerați la adresa https://angacom.us20.list-manage.com/track/click?u=065b874a5de810b385166c848&id=4d3c511ba4&e=af83826bff, pe site-ul evenimentului.

Programul complet al conferinței ANGA COM 2022 va fi publicat în martie.

Subiectele conferinței includ fibră/FTTH, DOCSIS 4.0, 10G, servicii cloud, OTT, AppTV, streaming video, convergență mobilă fixă, sustenabilitate, inteligență artificială, oraș inteligent și casă inteligentă, precum și problemele politice, legale și de reglementare ale benzii largi și industria media.

Înregistrarea pentru vizitatorii conferințelor și expozițiilor este acum posibilă online, la www.angacom.de. Biletele pentru expoziție sunt disponibile la prețul de 25 de euro fiecare. Participarea la programul conferinței poate fi rezervată de la 120 de euro.

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru broadband, televiziune și online. Acesta reunește operatorii de rețea, furnizorii și producătorii de conținut și acoperă toate problemele legate de distribuția broadband și media.

Cel mai recent eveniment ANGA COM a numărat peste 500 de expozanți din 35 de țări și 20.000 de participanți din 83 de țări. Printre participanți s-au numărat 540 de operatori de rețele și platforme, care deservesc peste 200 de milioane de gospodării din toată Europa, și 370 de companii media.

Partenerii sponsori ai evenimentului sunt ASTRA Deutschland, AVM, QVC și Vodafone Deutschland.

ANGA COM este organizată de ANGA Services GmbH, o companie deținută intergral de ANGA The Broadband Association.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL