×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 12.01.2022 11:39:37

Trenul de mare viteză pe ruta Toronto – Chigago pleacă în ultima cursă duminică, 16 ianuarie, la 21:00 În sezonul doi din “Premisa unui dezastru” la DivaBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 ian 2022 / Serialul "Premisa unui dezastru" revine la DIVA, cu premieră în România a sezonului 2, duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00.

Lansat în 2021, sezonul al doilea al serialului "Premisa unui dezastru" are șase episoade în care este investigată deraierea unui tren de mare viteză, de ultimă generație, complet automatizat, pe nume Apollo. În mod abrupt, ruta Toronto – Chicago se încheie în Michigan.

Geniala investigatoare Kendra Malley (Archie Panjabi) este chemată pentru a cerceta împrejurările accidentului din zona rurală, alături de colegii ei, curajosul Theo Barker (Mark Rendall) și tânăra analistă Charlotte Jensen (Kelly McCormack).

În timp ce atenția tuturor este îndreptată asupra lor, Kendra și echipa sa descoperă o serie de indicii ce conduc la o mulțime de suspecți cu motive din cele mai variate. Este oare vinovat gigantul tehnologic care a dezvoltat proiectul? A fost implicat un cartel de droguri din Mexic? Sau este vorba de un angajat nemulțumit care se opune avansului tehnologic? Lucrând în colaborare cu FBI, Kendra pornește într-o cursă contracronometru spre descoperirea adevărului.

Ca și în primul sezon, Kendra este susțiuntă de mentorul său, Howard Lawson (interpretat de regretatul Christopher Plummer). Din cauza restricțiilor impuse de pandemie cei doi actori și-au dat replica de la distanță, prin intermediul mai multor conferințe video.

Diva este o televiziune cu un public țintă predominant feminin deținută de NBC Universal. Potrivit audiențelor anuale Diva s-a situat pe primul loc în 2021 între televiziunile de filme și seriale pentru femei (detalii aici: https://www.mediaexpres.ro/Media%20Expres%20flip/MediaExpres97/index.html#p=17).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL