×

Programe TV -- Data și ora publicării: 11.01.2022 09:32:15

„Creatorii de Miracole - Calea spre Oregon" are premiera din 20 februarie la Warner TV



București (MEDIA EXPRES) / 11 ian 2022 / Cel de-al treilea sezon al serialului „Creatorii de miracole/ Miracle Workers”, cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi în rolurile principale, intră în programul Warner TV de joi, 20 februarie, de la ora 11:00, când vor fi difuzate primele patru episoade.

Sezonul, intitulat „Calea spre Oregon/ Oregon Trail”, este alcătuit din zece episoade și ele vor putea fi urmărite la Warner TV duminica.

Serialul de comedie a fost lansat în 2019. Acțiunea a început în birourile Heaven Inc., când Dumnezeu plănuia să distrugă Pământul și doi îngeri încearcă să îl convingă să salveze totuși omenirea.

Sezonul secund i-a dus pe protagoniști în Evul Mediu, iar în cel de-al treilea al antologiei, acțiunea s-a mutat în Vestul american, în preajma anului 1844.

În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață.

Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie.

Distribuția este completată de Karan Soni, Jon Bass și Geraldine Viswanathan.

„Miracle Workers” a fost creat de umoristul american Simon Rich, în baza propriilor scrieri.

Episoadele din cel de-al treilea sezon sunt regizate de Andrew DeYoung, Steve Buscemi, Dan Schimpf, Blake McClure și Claire Scanlon.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL