×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 27.10.2021 15:05:58

Filme din seria „Insidious”, de Halloween, la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 oct 2021 / De Halloween, maratonul de filme de weekend la AXN aduce surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Animația „Casa e un monstru!” (Monster House) și filme din seria „Insidious” – „Insidious Capitolul 2” ( Insidious Chapter 2), „Insidious Capitolul 3” (Insidious Chapter 3) și „Insidious Ultima cheie” (Insidious The Last Key) se numără printre titlurile care vor putea fi urmărite în ultimul weekend din luna octombrie.

Comedia animată plină de suspans “Casa e un Monstru!”, cu Steve Buscemi, Maggie Gyllenhaal, Jason Lee și Kevin James, deschide weekendul de Halloween la AXN, sâmbătă dimineața, de la ora 10.00. Creat de doi dintre cei mai vizionari producători de la Hollywood, Robert Zemeckis și Steven Spielberg, filmul spune povestea a trei copii care trăiesc cea mai mare aventură a vieții lor, atunci când decid să treacă strada și să descopere ce se ascunde în casa bătrânului Nebbercracker.

Sâmbătă seara, de la ora 18.50, respectiv ora 21.00, sunt programate două filme din seria Insidious - Insidious Capitolul 2 (Insidious Chapter 2), cu Patrick Wilson și Rose Byrne în distribuție și Insidious Capitolul 3 (Insidious Chapter 3), cu Dermot Mulroney și Stefanie Scott.

Produs de Jason Blum (Paranormal Activity, Into the dark) și Oren Peli (Paranormal Activity, Insidious), Insidious Capitolul 2 este regizat de James Wan, autorul filmelor Saw, Dead Silence și The Conjuring. Scenariul, semnat de Leigh Whannell (Insidious, Saw), se concentrează pe membrii familiei Lambert, în continuare bântuiți, care încearcă cu disperare să descopere un secret terifiant, care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor, și se bazează pe o povestire de Wan și Whannell.

Partea a treia din terifianta serie horror este scrisă și regizată de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece cu mulți ani înainte de evenimentele anterioare - bântuirea familiei Lambert și lupta Elisei cu fantomele din ținutul Further. Insidious Capitolul 3, considerat printre cele mai întunecate dintre filmele seriei, dezvăluie modul în care mentalista Elise Rainier a ales să își folosească abilitățile de a intra în contact cu cei din lumea de dincolo, pentru a salva o tânără, care era urmărită de o forță supranaturală extrem de periculoasă.

Duminică, în seara de Halloween, de la ora 21.00, este difuzat ultimul film din serie: Insidious Ultima cheie (Insidious - The Last Key), cu Lin Shaye, Leigh Whannell și Angus Sampson în distribuție.

Aparent, coșmarul nu se sfârșește niciodată pentru Elise Rainer. Acțiunea ultimului capitol are loc după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, când începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, Rainier îi va lua pe noii săi oaspeți (Sidekicks Specs și Tucker) într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal, luptând să sfideze cele mai periculoase creaturi care au chinuit-o încă din anii 1950.

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL