×

Revista presei -- Data și ora publicării: 17.09.2021 14:28:20

REVISTA PRESEI / 17 sep 2021 /



...
Activistul de mediu lovit crunt alături de doi jurnaliști care documentau defrișările din Bucovina:
CNA a aprobat solicitarea Travel Mix de a emite și în 8K. În plus, are acum licență pentru SHOP ON TV HD/4K
Digi24 TV, Antena 3 și România TV, aceeași mlaștină: pregătesc refacerea USL și spală ca la Nufărul înhăitarea PNL cu PSD. Motivul? Banii publici promiși de Cîțu și echipa falimentară care-l susține
CNA: Amendă de 30.000 de lei pentru Naşul TV, somaţii pentru Antena 3 şi România TV
După şase luni, cazul Flavia Groşan - medicul cu „tratamentul minune anti-Covid” - a ajuns pe masa CNA. Ce a decis forul?
PREMIERELE ZILEI, 17 SEPTEMBRIE: „THE HUMAN VOICE”, „LUX ÆTERNA”, „BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE” ȘI „ROMÂNIA SĂLBATICĂ” INTRĂ ÎN CINEMATOGRAFE
CINE AR PUTEA CÂȘTIGA X FACTOR 2021. DELIA FACE DEZVĂLUIRI: „AVEM PE SCENĂ CÂȘTIGĂTORUL X FACTOR!”
SURPRIZĂ LA MASKED SINGER ROMÂNIA! CINE ESTE EMOJI
Eroii din „Mortal Kombat” vin la TNT
AMC, cel mai mare operator de cinematografe, va accepta și alte criptomonede pentru plata biletelor, pe lângă bitcoin
Festivalul de Film de la San Sebastián, la start - Producţii româneşti şi cu participare românească, în competiţii
Microsoft a anunţat data de lansare a suitei Office 2021
WhatsApp aduce suportul multi-device pe iPhone

...
Activistul de mediu lovit crunt alături de doi jurnaliști care documentau defrișările din Bucovina:
Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul / Ce spune Poliția
de Redactia HotNews.ro
Vineri, 17 septembrie 2021, 9:56 Actualitate | Esenţial
Activistul de mediu sucevean Tiberiu Boșutar, care a fost atacat într-o pădure din zona Dornelor unde se afla împreună cu doi jurnaliști care filmau un documentar internațional despre tăierile ilegale de pădure spune că a fost lovit în cap, dezbrăcat în pielea goală și amenințat că va fi răsturnat în râpă cu tot cu mașină. "Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul", a declarat activistul de mediu pentru News Bucovina.
Reacția ministrului Mediului: Lucrurile au ajuns mult prea departe!
El spune că grupul de agresori - format din aproximativ 20 de oameni - era înarmat cu topoare și răngi, iar șansa lor a fost că unul dintre jurnaliștii loviți a căzut într-o râpă și a reușit să sune de acolo la 112.
Tiberiu Boșutar a povestit că a fost alături de jurnaliști chemat de un localnic și că au decis să nu intre în pădure fără proprietar și silvicultor.
"Am sunat un agent forestier să cheme silvicultorul de la cantonul unde am ajuns că avem o suspiciune. E un silvicultor care ne-a mai atacat de câteva ori. Au venit zeci. Aproape toți aveau topoare și răngi”, a spus Boșutar, care a menționat că aceștia au spart toate echipamentele.
Boșutar nu a vrut să spună cine l-a atacat, spunând că se teme pentru viața familiei sale: "Mi-au spus că dacă scot o vorbă vin peste mine la Moldovița”.
"M-au dezbrăcat în pielea goală, au spus că mașina rămâne acolo și m-au trimis în fundul gol să merg acasă. Asta am trăit eu azi. (...)
Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul (...)
Nu e vorba de un caz izolat. E vorba de un sistem care ne pune piciorul pe cap (...)
Eu sunt pe targă și colegul meu e pe targă, dar România e până la brâu în mormânt pentru că sistemul este învins de niște șmecheri”, a mai spus activistul de mediu pentru News Bucovina.
Alături de Tiberiu Boșutar au fost bătuți și jurnaliștii Mihai Dragolea și Radu Mocanu.
Mihai Dragolea spune că atacatorii i-au luat echipamentul, au scos cardul din cameră și au distrus toate dovezile.
”Eram împreună cu Radu Mocanu, care realizează acest documentar, și cu activistul de mediu Tibi Bosutar. Am urcat într-un ocol privat, unde un sătean ne-a semnalat unele nereguli în ceea ce privește exploatarea. Am oprit pe undeva pe Dealu Ursului, am auzit niște mașini în vale și credeam că vin spre noi propietarul și șeful de ocol silvic, să aibă un dialog cu noi.
Dar dintr-odată am vazut 20 de oameni cu topoare și bâte în mână, printre care se aflau proprietarul și inginerul silvic, iar de acolo au mai fost 10 secunde până ce am fost asaltați. Noi ne-am refugiat în Dacia Duster, dar nu a ținut Dusterul la 20 de oameni, au deschis ușile, am fost aruncați din mașină, eu am fost lovit în față și am căzut într-o râpă, de unde am sunat la 112. Între timp, cei de sus - Radu a fost lovit destul de tare la cap și acum are amnezie, uită ce s-a întâmplat și uită destul de des și în prezent.
Tibi a fost bătut crunt și a fost și supus la niște umilințe groaznice din astea de tip mafiot”, a povestit jurnalistul, joi seară, la Digi 24.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava a declarat, vineri, la Digi 24, că la această oră la sediul Poliției Vatra Dornei sunt audiate 5 persoane."
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe și distrugere, a spus reprezentantul Poliției", precizând că până acum cele două victime nu au depus plângere, având în vedere starea în care se află.
"Sperăm ca după audieri să fie motive pentru a dispune măsuri procesuale", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, care a precizat că printre cei audiați se află și proprietarul pădurii și inginerul silvic.
Întrebat de ce au fost duse la audieri doar 5 persoane, în condițiile în care au fost aproximativ 20 de agresori, reprezentantul Poliției a spus că anchetatorii urmează să stabilească exact numărul celor implicați și calitatea acestora: "Vrem să stabilim cu exactitate şi numărul acestora (...) şi calitatea pe care au avut-o în ducerea la îndeplinire a rezoluţiei infracţionale, să vedem cu exactitate care dintre persoane a fost implicată, gradul de implicare şi individualizarea vinei fiecăruia şi ulterior să poată fi dispuse şi măsurile legale faţă de aceştia".
Cazul a fost semnalat joi seară de către Greenpeace: "Cerem Inspectorului General al Poliției Române și Inspectorului Șef al IPJ Suceava să se implice direct în soluționarea acestui caz și să urmărească ancheta până la finalizarea ei!".
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25044056-activistul-mediu-lovit-crunt-alaturi-doi-jurnalisti-care-documentau-defrisarile-din-bucovina-cel-care-batut-cel-mai-tare-spus-politistilor-data-viitoare-leaga-masina-trage-pana-ramane-doar-piciorul-sp.htm
CNA a aprobat solicitarea Travel Mix de a emite și în 8K. În plus, are acum licență pentru SHOP ON TV HD/4K

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi solicitarea Best Mix Media SRL de a transmite televiziunea Travel Mix și în rezoluție 8K. Formatul de difuzare a fost modificat din SD/HD în HD, 4K și 8K (așadar, Travel Mix va renunța la versiunea SD, dar nu și versiunile HD și 4K). Travel Mix transmite în prezent în formatul SD, HD și 4K, iar varianta 8K va fi disponibilă în cadrul unei aplicații tv aparținând tot de SC Best Mix Media SRL, cât și în diferite rețele de cablu tv si rețele IPTV. Denumirile vor fi schimbate de asemenea, din Travel Mix / Travel Mix HD în Travel Mix HD, Travel Mix 4K si Travel Mix 8K. Procentul producției proprii scade de la 72,62% la 66%, iar procentul producțiilor vizuale de la alți producători crește de la 27,38% la 34%. Rezoluția 8K presupune tehnologie la cel mai înalt nivel, cu o calitate de 16 ori mai mare decât formatul HD. “Travel Mix a intrat de astăzi într-o altă ligă a tehnologiei, este un obiectiv mai vechi al nostru. Emitem programe de 2 ani în formatul 4k și ne dorim evoluția, este un parcurs plin de provocări editoriale și tehnologice. Sunt deja de câțiva ani televizoare 8K disponibile în supermarketuri și observam o scădere de preț de la an la an cu 50%. Estimăm că, în următorii ani vor ajunge la prețuri cât mai accesibile. De asemenea, conținutul 8k se regăsește și pe platforme digitale precum Youtube. Travel Mix este și primul post din România care renunță la formatul SD, format în care emite de mai bine de 11 ani. Sunt foarte multe obiective și destinații turistice deosebite ce merită a fi promovate în pas cu tehnologia momentului. Țin să le mulțumesc colegilor din echipa Travel Mix pentru această performanță precum și telespectatorilor care apreciază programele Travel Mix", a explicat Laurențiu Megelea, reprezentantul postului, citat în cadrul unei știri difuzate de televiziunea București Tv .
https://www.hdsatelit.com/2021/09/cna-aprobat-solicitarea-travel-mix-de.html

Digi24 TV, Antena 3 și România TV, aceeași mlaștină: pregătesc refacerea USL și spală ca la Nufărul înhăitarea PNL cu PSD. Motivul? Banii publici promiși de Cîțu și echipa falimentară care-l susține

Digi24 TV, Antena 3 și România TV pregătesc terenul pentru refacerea USL și pentru o guvernare minoritară a PNL cu susținerea PSD, ”cel mai mare dușman al poporului român”, ca să-l cităm pe pușcăriașul țepar Florin Cîțu, marioneta prin intermediul căreia Klaus Iohannis vrea să călărească PNL împreună cu pesediștii lui Ciolacu și Dâncu. Televiziunilor li se adaugă toate site-urile aservite ”echipei câștigătoare” care aruncă bani și promisiuni în multiple direcții, fiindcă așa înțelege ea competiția politică. Pregătirea înhăitării oficiale cu PSD se vede și în caraghiosul punctaj al ”echipei câștigătoare” diseminat pe sticlă, în presa scrisă și printre goarnele pro-cîțiste de pe rețelele de socializare – e vorba despre agresivitatea cu care se rostogolește fake news-ul așa-zisei ”alianțe” a USR PLUS cu AUR, care, în realitate e o simplă asociere conjuncturală pentru trecerea moțiunii, Motivul e simplu: ”echipa câștigătoare” vrea să deturneze atenția de la blatul PNL-Iohannis cu PSD fluturând ”alianța” USR PLUS cu AUR în speranța că vor face astfel mai ”digerabilă” alianța lor cu PSD, ”cel mai mare dușman al poporului român”, ca să cităm marioneta Cîțu, personajul care oferă puterea PSD. Acest aspect este reliefat, pe Facebook, și de consultantul politic Cristian Hrițuc: ”Agresivitatea cu care se împinge pe toate canalele ‹alianța› USRPLUS-AUR are o singură justificare: așa poți vinde mai ușor ‹alianța› PSD-PNL. Deși ‹alianța› USRPLUS este doar o ‹asociere› în vederea realizării unei majorități privind moțiunea de cenzură, ceea ce nu reprezintă nici pe departe caracteristicile unei ‹alianțe politice›, PNL marșează pe toate canalele, cu sprijinul tuturor instituților media aservite, să promoveze această linie de comunicare. Tactică de comunicare ce are ca scop ieșirea din defensivă, mutarea atenției de la ‹PSD blat cu PNL› blochează votarea moțiunii în Parlament, iar al doilea obiectiv: crearea unei premise pentru momentul destul de probabil în care vom vedea PSD susținând un guvern liberal minoritar. Ferească Dumnezeu să nu ajungem în situația USR; PSD; PNL; ‹aceeași mizerie› și să vedem un partid de extremă explodând în sondaje”.
https://podul.ro/articol/15422/digi24-tv-antena-3-i-romania-tv-aceeai-mlatin-pregtesc-refacerea-usl-i-spal-ca-la-nufrul-inhitarea-pnl-cu-psd-motivul-banii-publici-promii-de-ciu-i-echipa-falimentar-care-l-susine

CNA: Amendă de 30.000 de lei pentru Naşul TV, somaţii pentru Antena 3 şi România TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, joi, cu o amendă de 30.000 de lei postul Naşul TV pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei audiovizuale referitoare la dreptul la propria imagine şi la informarea corectă. Potrivit unui comunicat al CNA transmis joi și citat de Agerpres, în aceeaşi şedinţă, în care a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate ca urmare a autosesizării şi a reclamaţiilor primite, membrii Consiliului au aplicat somaţii publice posturilor Antena 3 şi România TV. Amenda aplicată pentru Naşul TV a vizat nerespectarea dispoziţiilor art. 40 alin. (1) şi ale art. 64 alin. (1) lit. a) şi b) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual în ediţia din 5 martie a emisiunii "Să vorbim despre tine" şi în ediţia din 28.04.2021 a emisiunii "Naşul Special".
Codul de reglementare a conţinutului audiovizual prevede la art. 40 - (1) că, în virtutea dreptului la propria imagine, în cazul în care în programele audiovizuale se aduc acuzaţii unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie susţinute cu dovezi, iar persoanele acuzate trebuie contactate şi invitate să intervină pentru a-şi exprima punctul de vedere. În situaţia în care persoana vizată refuză să prezinte un punct de vedere sau nu a putut fi contactată prin încercări repetate, trebuie precizat acest fapt.
https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-25042977-cna-amenda-30-000-lei-pentru-nasul-somatii-pentru-antena-3-romania.htm
AZI. Revin „cârcotaşii”, la Prima TV. Fără Huidu la prezentare, cu o bebeluşă nouă şi pentru prima dată vinerea
AZI. Cronica Cârcotaşilor revine cu un nou sezon la Prima TV. Noile ediţii vin cu schimbări importante. Pentru prima dată în peste 21 de ani, emisiunea nu va mai fi miercuri, ci vineri. De asemenea, o nouă bebeluşă intră în scenă. Prima ediţie din noul sezon debutează astăzi, 17 septembrie, de la ora 20:00. Show-ul de satiră nu-l va mai avea pe Şerban Huidu la prezentare, ci pe Ioana Petric şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu') la pupitru. În această primăvara, Huidu a anunţat că iese de la prezentarea emisiunii şi rămâne - cum a fost în toţi cei 20 de ani - producător al show-ului.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/carcotasii-sezon-nou-vineri-20398203

După şase luni, cazul Flavia Groşan - medicul cu „tratamentul minune anti-Covid” - a ajuns pe masa CNA. Ce a decis forul?
După şase luni, cazul Flavia Groşan - medicul cu „tratamentul minune împotriva Covid-19” - a ajuns şi pe masa Consiliului Naţional al Audiovizualului. S-a luat şi o decizie împotriva posturilor România TV şi Antena 3. Cele două televiziuni, care au avut numeroase dezbateri în luna martie cu şi despre medicul Flavia Groşan, au fost penalizate de CNA. Cu câte o somaţie publică. Cazul, pe scurt: Antena 3 şi România TV au difuzat în luna martie mai multe emisiuni cu medicul Flavia Groşan, cea care susţinea că „a vindecat 1.000 de pacienţi bolnavi de Covid-19”, în special „online”, cu o „schemă de tratament minune”. Forul a sancţionat, în special, declaraţiile unor invitaţi din respectivele emisiuni. Vorbim despre oameni ca Luis Lazarus, Dana Budeanu, Diana Şoşoacă şi Cristian Troncotă. Pe de altă parte, somaţiile au vizat şi câteva dintre cele spuse de Flavia Groşan, însă ponderea afirmaţiilor „nepotrivite” a fost mică în acele emisiuni, conform concluziilor forului. Membrii CNA au mai luat în calcul şi că o parte a celor spuse de Flavia Groşan au fost combătute cu puncte de vedere ale altor medici.
https://www.paginademedia.ro/cna/flavia-grosan-la-cna-20397259

PREMIERELE ZILEI, 17 SEPTEMBRIE: „THE HUMAN VOICE”, „LUX ÆTERNA”, „BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE” ȘI „ROMÂNIA SĂLBATICĂ” INTRĂ ÎN CINEMATOGRAFE
Din 17 septembrie sosesc în cinematografe scurt-metrajul eveniment „The Human Voice”, al lui Pedro Almodóvar, prezentat anul trecut la Veneția, „Lux Æterna”, un omagiu tandru-ironic la adresa cinematografului, „Boss Baby: Afaceri de familie”, o animație care continuă o poveste de mare succes, dar și așteptatul documentar „România sălbatică”. Celebra piesă a lui Jean Cocteau „Vocea umană”, scrisă în 1930, a inspirat mulți artiști de-a lungul timpului și s-a jucat, în montări celebre, și pe scenele teatrelor din România. În viziunea iconoclastă a lui Pedro Almodóvar, regizorul care ne-a oferit un întreg univers în filmele sale, tragica poveste a lui Cocteau devine un eseu impresionant despre așteptare, singurătate, trădare și abandon, având-o în rolul principal pe sofisticata Tilda Swinton. Scurtmetrajul „The Human Voice” este prima creație în limba engleză a cineastului spaniol și a fost prezentat anul trecut la Festivalul de la Veneția.
https://www.tvmania.ro/premierele-zilei-cinematografe-17-septembrie-2021-310150

CINE AR PUTEA CÂȘTIGA X FACTOR 2021. DELIA FACE DEZVĂLUIRI: „AVEM PE SCENĂ CÂȘTIGĂTORUL X FACTOR!”
Cea de-a patra ediție X Factor care se va difuza azi de la 20.30, la Antena 1, se anunță a fi una plină de surprize. Dacă în deschidere vor evolua Trooper și orchestra Metropolitană condusă de dirijor Daniel Jinga, cu o colaborare inedită, un mix uimitor de muzică clasică și rock, restul emisiunii va sta sub semnul suspansului. De la agonie la extaz vor trece jurații X Factor în această seară, de la 20.30, la Antena 1, când rivalitățile încep să iasă la iveală. Mai mult, unul dintre mentori va reuși să stârnească toată invidia colegilor după ce adaugă un nou nume pe lista de Bootcamp.
https://www.tvmania.ro/cine-ar-putea-castiga-x-factor-2021-delia-face-dezvaluiri-avem-pe-scena-castigatorul-x-factor-310049

SURPRIZĂ LA MASKED SINGER ROMÂNIA! CINE ESTE EMOJI
În urma votului publicului prezent în platoul emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV, o nouă mască a fost dezvăluită. Surpriza colosală de care au avut parte atât jurații cât și telespectatorii este că sub costumul lui Emoji se ascundea o altă… mască. Aseară a fost difuzată cea de-a doua ediție a Masked Singer România, la Pro TV, iar telespectatorii au avut parte de o nouă surpriză de proporții. După ce în primul episod, Ilie Năstase a marcat o premieră istorică și s-a demascat înainte de votul publicului pentru că i se făcuse rău, acum un artist super celebru a fost eliminat din competiție. Deși a furnizat destule indicii în materialul de prezentare, nimeni nu a știut cu adevărat cine este el, deși speculații pe subiect au fost multe. Până la urmă, misterul a fost elucidat: este vorba despre Carla’s Dreams, care este și jurat la SuperStar România.
https://www.tvmania.ro/surpriza-la-masked-singer-romania-cine-este-emoji-310014

Eroii din „Mortal Kombat” vin la TNT
TNT va difuza în luna octombrie primele două filme din franciza fantasy „Mortal Kombat”, completată anul acesta cu lungmetrajul omonim, lansat pe marile ecrane în luna aprilie a acestui an. Bazate pe jocul video cu același nume, filmele din seria „Mortal Kombat” sunt centrate pe un turneu antic în care cei mai buni luptători din diferite tărâmuri luptă între ei. Cel care învinge în zece bătăii poate invada tărâmul învins. În primul film din franciză, trei eroi sunt convocați să lupte într-un astfel de turneu nu pentru a prelua un alt teritoriu, ci pentru a apăra Pământul de a fi cucerit de forțe malefice. „Mortal Kombat” (SUA, 1995), regizat de Paul W. S. Anderson, va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, la ora 22:05.
https://jurnalul.ro/cultura/film/eroii-din-mortal-kombat-vin-la-tnt-882195.html


AMC, cel mai mare operator de cinematografe, va accepta și alte criptomonede pentru plata biletelor, pe lângă bitcoin

AMC Entertainment Holdings, cel mai mare operator de cinematografe din lume, va accepta plățile cu Ether, Bitcoin Cash și Litecoin pentru achiziția biletelor, pe lângă Bitcoin. Compania a anunțat, luna trecută, că va accepta plățile cu Bitcoin până la finele anului. “Pot confirma că, atunci când vom face acest lucru, ne așteptăm, de asemenea, să acceptăm și Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash", a transmis directorul general al AMC, Adam Aron, într-un mesaj pe Twitter miercuri. Anunțul AMC vine la câteva săptămâni după ce PayPal și-a extins serviciul de criptomonede în afara SUA, permițând și clienților din Marea Britanie să plătească achizițiile online folosind monede virtuale. Bitcoin se deprecia ușor în a doua parte a tranzacțiilor joi, până la prețul de 47.620 de dolari/unitate. Ether și Litecoin avansau cu 0,53% și, respectiv 2,26%, în timp ce cotațiile Bitcoin Cash erau în scădere cu circa 2% față de referința de ieri.
https://www.profit.ro/perspective/amc-cel-mai-mare-operator-de-cinematografe-va-accepta-si-alte-criptomonede-pentru-plata-biletelor-pe-langa-bitcoin-20397235

Festivalul de Film de la San Sebastián, la start - Producţii româneşti şi cu participare românească, în competiţii

Mai multe producţii româneşti şi cu participare românească, între care „Crain nou”, de Alina Grigore, „Marocco”, de Emanuel Pârvu, şi „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, de Radu Jude, sunt incluse în competiţii la cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la San Sebastián, care debutează vineri şi unde sunt aşteptate zeci de personalităţi din lumea cinematografiei. În festival vor fi prezentate 175 de filme, lungmetraje şi scurtmetraje, de ficţiune şi documentare. Festivalul va fi deschis cu proiecţia filmului „One Second”, de Zhang Yimou, inclus în competiţie, şi a scurtmetrajului „Rosa Rosae. La guerra civil”, de Carlos Saura.
https://www.news.ro/entertainment/festivalul-de-film-de-la-san-sebastian-la-start-productii-romanesti-si-cu-participare-romaneasca-in-competitii-1922403017002021090720395816

Microsoft a anunţat data de lansare a suitei Office 2021
Office 2021, un update ce pare sărac în noutăţi, va fi disponibil oficial în aceeaşi zi în care va fi lansat şi Windows 11. Microsoft a lansat joi Office LTSC (Long Term Servicing Channel), versiunea suitei Office pentru companiile ce au nevoie de o suită stabilă, care să nu se schimbe lunar şi pentru care nu trebuie plătit un abonament lunar, ci doar un preţ de achiziţie.
Cu această ocazie, compania americană a anunţat că va lansa Office 2021, versiunea generală a suitei sale de birou, pe 5 octombrie. Este aceeaşi dată la care va fi lansat şi Windows 11.
https://www.news.ro/economic/microsoft-a-anuntat-data-de-lansare-a-suitei-office-2021-1922404417002021090820397860

WhatsApp aduce suportul multi-device pe iPhone
Utilizatorii smartphone-urilor Apple pot activa acum suportul multi-device în WhatsApp, pentru a folosi independent serviciul pe mai multe dispozitive. La două luni de când a început să testeze pe Android suportul multi-device, WhatsApp lansează această facilitate, în variantă beta, pe iOS, sistemul de operare ce stă la baza iPhone-urilor. Dacă intră la Settings - Linked Devices, utilizatorii de iPhone vor fi invitaţi să testeze funcţia multi-device. Aceasta este opţională, fiind, deocamdată, în stadiu beta, ceea ce înseamnă că pot exista diverse bug-uri.
https://www.news.ro/economic/whatsapp-aduce-suportul-multi-device-pe-iphone-1922404517002021090820397873
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL