×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.09.2021 11:17:46

FOCUS SAT TV difuzează sezonul al doilea PEDAGOGUL în premieră serialul ZEROZEROZERO



București (MEDIA EXPRES) 7 sep 2021 / Focus Sat TV continuă și în luna septembrie difuzarea serialelor europene distribuite de Canal+, cu premierele lunii în serile de luni și joi, sezonul al doilea din "Pedagogul" și serialul despre traficul de droguri "ZeroZeroZero".

Din 9 septembrie, de la 21:30, la Focus Sat TV, în sezonul al doilea al serialului "Pedagogul" ("The Teach"), difuzat în premieră în România, așterne povestea unui sistem educațional corupt și bolnav, care primește o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki.

După primul sezon care a doborât recordul de audiență pe Canal+ Polonia, premiat cu două premii importante ale Academiei Poloneze de Film, serialul thriller "Pedagogul" revine cu opt noi episoade, în regia lui Lukasz Palkowski ("Gods", "Rezerwat") și Maciej Bochniak ("Disco Polo").

Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw. La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă care ascunde un joc criminal.

Dar cine altcineva poate face o investigatie ca la carte, dacă nu profesorul Paweł Zawadzki? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul doi îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

Serialul "ZeroZeroZero" începe joi, 23 septembrie, de la ora 22:00. Creată de Leonardo Fasoli, Mauricio Katz și Stefano Sollima, producția lansată în 2019, și filmată în 148 de zile pe trei continente (în cinci țări diferite: USA, Mexic, Maroc, Senegal și Italia), este recunoscută pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de 5 tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar.

Reprezentând un gen dominat deja de producții celebre precum "Narcos", "The Wire", "Breaking Bad" sau "Traffic", această mini-saga, pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din trei perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță Chris (Dane DeHaan).

Actori precum Andrea Riseborought, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres și Gabriel Byrne își aduc contribuția prin interpetarea apreciată de critici și redau personaje memorabile care se ghidează după două principii: „traficul de droguri ține economia mondială pe linia de plutire” și “cu cât riscul este mai mare cu atât mai senzațional este profitul”.

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

În luna septembrie Focus Sat are o ofertă la activarea unuia din cele două pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, oferind două luni de vizionare la preț de o lună, cu testarea gratuită a aplicației Focus Sat timp de șapte zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe web: www.focussat.ro și Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL