×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.05.2021 11:22:25

Disney lansează o nouă colecție digitală de povești cu prințese ca inspirație pentru o lume mai bună



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2021 / Disney a lansat de joi, 6 mai, ”Povești despre curaj și bunătate”, o nouă colecție digitală de povești cu prințesele Disney, inclusiv trei în limba română, care să-i inspire pe copii să creeze o lume mai bună. Actrița Dana Rogoz contribuie la lansarea acestei colecții.

Colecția ”Povești despre curaj și bunătate” poate fi descărcată gratuit de pe site-ul www.disneyprincessstories.ro până la sfârșitul lunii august. În plus, pentru a sărbători lansarea colecției, actrița Dana Rogoz a înregistrat lectura uneia dintre povești, ce este disponibilă și în limbajul semnelor (la adresa: https://youtu.be/W8ecXkSQR44).

Cartea digitală include ilustrații unice create de artiști din toată lumea și este oferită cadou copiilor, în cadrul ”Marii Sărbători a Prințeselor”, o nouă campanie globală ce va evidenția și răsplăti curajul și bunătatea.

Poveștile sunt inspirate de rezultatele unei cercetări comandate de Disney privind curajul și bunătatea care arată că parintii și copiii consideră că acestea sunt calități esențiale. În plus, părinții apelează la personaje de încredere, cum ar fi prințesele și reginele Disney, pentru a-i învăța pe copii lecții și valori importante, precum bunătatea.

Poveștile sunt gândite să inspire copiii prin aventurile și valorile acestor personaje îndrăgite, care demonstrează, fiecare în felul lor, importanța curajului și a bunătății în situații dificile.

Disney a colaborat, de asemenea, cu parteneri de caritate din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) pentru a identifica tineri care au dat dovadă de calități extraordinare, de curaj sau bunătate, și cărora li se vor recunoaște meritele în cadrul colecției de povești.

Fiecare dintre acești 14 copii va primi o dedicație specială în cinstea propriei sale povești și pentru a-i inspira și pe alți tineri în viitor. Mai multe detalii despre poveștile copiilor puteți găsi pe thewaltdisneycompany.eu/princesscelebration.

“Un studiu* arată că poveștile cu prințesele și reginele Disney sunt considerate de părinți o sursă de inspirație pentru valori esențiale precum curajul, bunătatea, prietenia și onestitatea. La fel ca poveștile uimitoare ale celor 14 copii, sperăm că noua colecție digitală cu prințese își va crea propriul său drum în lume și îi va inspira și pe alți copii să își aducă propria contribuție la o lume mai bună”, afirmă Marta Szafranska, Director Corporate Communication și CSR pentru regiunea Europa Centrală și de Est la Disney.

”Marea Sărbătoare a Prințeselor” este o inițiativă globală dedicată curajului și bunătății, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. De la generozitatea Cenușăresei și inventivitatea lui Belle, până la dedicarea lui Mulan și îndrăzneala Vaianei, Disney celebrează calitățile acestor femei puternice, ale căror povești continuă să farmece și să inspire generațiile viitoare.

Puteți urmări un video dedicat la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=dIYaOdD2Iww.

Note:
* Compania independentă de cercetare ”Fly Research” a chestionat 5.000 de adulți din 5 țări din EMEA în martie 2021.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL