×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.05.2021 14:52:23

Sezonul al doilea TRUE HOLLYWOOD STORY este difuzat de E! din 14 mai, ora 23:00



// Primul episod al sezonului este dedicat artistei premiate cu Grammy, Cardi B. Alte subiecte abordate: Brad Pitt, Victoria’s Secret, Transgender în Hollywood etc. //

București (MEDIA EXPRES) / 5 mai 2021 / E! lansează un nou sezon al cunoscutei emisiuni "True Hollywood Story", vineri, 14 mai, de la ora 23:00. În acest sezon intră sub lupă cele mai fascinante personaje și momente din pop culture.

De la povești de succes răsunător la pierderi colosale și arătând partea întunecată a celebrității, noile episoade aduc interviuri în exclusivitate și informații noi de la vedete, jurnaliști și oameni din industrie.

Episodul din 14 mai este dedicat artistei Cardi B și ascensiunii ei fără precedent. Până să cucerească industria muzicală, a trebuit să depășească multe obstacole și probleme de sănătate. Înterviuri cu producătoarea Mona Scott-Young, Picture Perfect, Maino și alții arată cum această legendă a construit totul de la zero și a rămas cu picioarele pe pământ.

Celelalte episoade difuzate în mai:

“Death of Innocence” – 21 mai, de la 23:00

Selena, Christina Grimmie și Rebecca Schaeffer au fost trei staruri în plină ascensiune, dar viețile lor au fost curmate prea devreme de fani obsedați. Soțul Selenei, Chris Perez și fratele Cristinei, Marcus Grimmie, împărtășesc cu publicul întâmplări personale.

“Star Sisters” – 28 mai, de la 23:00

Beyoncé și Solange Knowles, Britney și Jamie Lynn Spears și Miley și Noah Cyrus sunt trei perechi de frați celebrii, a căror relație strânsă și susținere necondiționată, i-a ajutat să supraviețuiască în lumina necruțătoare a reflectoarelor.

True Hollywood Story este produs de The Intellectual Property Corporation (IPC) și îi are ca producători executivi pe Eli Holzman, Aaron Saidman și Elisa Rothstein.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL