×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.04.2021 15:35:42

Digi Sport transmite în exclusivitate turneul WTA Stuttgart unde Simona Halep este favorita cu numărul 2



București (MEDIA EXPRES) / 21 apr 2021 / Digi Sport transmite în direct și în exclusivitate turneul WTA Stuttgart, care se desfășoară până pe 25 aprilie 2021, Simona Halep fiind la primul turneu pe zgură din 2021 și favorita cu numărul 2 din competiție.

Intrând direct în runda a doua a turneului, Halep o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre două sportive din Cehia: Marie Bouzkova și Marketa Vondrousova. Partida Simonei cu învingătoarea din duelul cehoaicelor va avea loc joi și va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 2.

În exclusivitate, pentru Digi Sport, Simona Halep a dezvăluit că se simte mai bine și abia așteaptă să evolueze la Stuttgart. Ocupanta locului 3 WTA se pregătește să revină pe teren, după o lună de pauză. Ultimul meci disputat a fost pe 25 martie, la turneul WTA Miami, când a învins-o în turul secund pe Caroline Garcia. Ulterior, ea a fost nevoită să abandoneze, înaintea duelului cu Anastasija Sevastova, din cauza unei accidentări la umăr, problemă de sănătate care a împiedicat-o pe Simona să joace, la finalul săptămânii precedente, în duelul din Billie Jean King Cup cu Italia. 

„Mă simt mult mai bine. Am început să joc de 5-6 zile. Și acasă am jucat de câteva ori. Nu am avut dureri. Am venit aici, m-am antrenat de două ori, nu am dureri. Dar la meci e altfel decât la antrenament și aștept cu nerăbdare să văd cum mă simt la primul meci. Aici alunecă terenul destul de mult. Faptul că este în sală schimbă un pic reperele jocului. Nu este suprafața mea favorită, dar am făcut o semifinală aici, am avut meciuri bune în trecut. Am încredere că am șansa mea, dar va fi dificil. Încerc să joc cât se poate de bine și, sper, fără dureri”, a spus Halep.

WTA Stuttgart este un turneu de categorie 500, fiind dotat cu premii totale în valoare de peste 560.000 de dolari. Chiar dacă suprafața nu este preferata Simonei, sportiva din România are amintiri plăcute de la competiția din Germania, în care, în 2015, a a juns în semifinale.

Evoluția jucătoarelor din România prezente în această săptămână la turneele de la Stuttgart și Istanbul va fi analizată în cadrul emisiunii Așii Tenisului, sâmbătă, ora 12:30, pe Digi Sport 2.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL