×

Radio -- Data și ora publicării: 12.03.2021 12:02:59

Imagine Dragons a revenit cu două melodii noi, după o pauză de trei ani - "Follow You" și "Cutthroat"



București (MEDIA EXPRES) / / Trupa americană de rock Imagine Dragons a revenit in forta cu doua melodii lansate in acelasi timp. Piesele “Follow You” si “Cutthroat” vin insotite de doua video-uri cu versuri, la o distanta de trei ani de albumul lansat de catre trupa in 2018 - “Origins”, informează Universal Music.

Track-ul “Follow You” este produs de catre Joel Little si prezinta o poveste de dragoste pe note de chitara. Vocalistul Dan Reynolds a compus melodia intr-o perioada sensibila din casnicia sa: un posibil divort care a fost oprit de un mesaj primit de la sotia lui. Acel mesaj personal, primit de catre Dan, i-a adus din nou impreuna pe cei doi.

"Follow You": https://www.youtube.com/watch?v=1DoI5WTjd3w

Cea de-a doua melodie are o poveste diferita si vorbeste despre momentele in care trebuie sa renunti total la criticul interior. Imagine Dragons a inregistrat poesa alaturi de producatorul Rick Rubin in studioul sau din Malibu.

"Cutthroat": https://www.youtube.com/watch?v=PSAPGjnaKCA

Ultimii ani au reprezentat o perioada dificila, cu o incarcatura grea pentru Imagine Dragons. Membrii trupei au trecut prin multe situatii triste, de la pierderea unor prieteni sau membri ai familiilor acestora, pana la probleme personale. Dan Reynolds a anuntat in decembrie 2019 ca isi va lua ceva timp pentru a se dedica familiei si vietii personale. Iar apoi a venit pandemia. Insa, aceasta pauza s-a dovedit a fi si o sursa creativa.

“A fost nevoie de o pauza si o evadare din rutina pentru a descoperi mai multa claritate si fericire”, declara Dan.

Imagine Dragons este o trupa infiintata in 2009, care in prezent numara cifre impresionante: peste 40 milioane de albume vandute, 50 milioane de single-uri, dar si peste 60 miliarde de ascultari pe platformele de streaming. Imagine Dragons este cea mai bine vanduta trupa a anilor 2010, iar piesele “Believer”, “Thunder” si “Radioactive” sunt cele mai bune piese rock ale decadei, conform Billboard.

“Night Visions”, albumul de debut, lansat in 2012, a ocupat locul al doilea in topul albumelor Billboard 200, iar hitul “Radioactive” a cucerit clasamentul Billboard al melodiilor rock, a castigat un premiu Grammy si a primit discul de diamant din partea RIAA. Iar performantele nu s-au oprit aici. Au urmat alte albume cu milioane de ascultari si primele locuri in topuri, precum “Smoke + Mirros”, “Evolve” sau cel de-al patrulea album, “Origins”.

In timp ce Imagine Dragons a devenit una dintre cele mai mari trupe la nivel mondial, aceasta si-a pastrat intimitatea si onestitatea ca valori.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Copyright © Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL