×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 02.03.2021 16:28:44

ANGA COM: Expoziția amânată pentru 2022 - Noul Congres online are loc în perioada 8 - 10 iunie 2021



București (MEDIA EXPRES) / 2 mar 2021 / Expoziția de broadband și mass-media ANGA COM a asociației germane a cabliștilor, programată pentru luna iunie, este din nou amânată pentru anul viitor, din cauza pandemiei, data anunțată fiind acum 10 - 12 mai 2022, la Köln, în Germania.

Dr. Peter Charissé, director general al ANGA COM, a declarat că „încă nu este previzibil când vor fi permise din nou expozițiile internaționale și când vor fi ridicate diferitele restricții de călătorie. ANGA COM nu reprezintă doar prezentări de produse și oferte de afaceri, ci și industria „apropiată” în adevăratul sens al cuvântului - și aceasta într-o atmosferă relaxată și internațională. Din păcate, acest lucru nu poate fi garantat pentru 2021. Prin urmare, a trebuit să facem dificila, dar din punctul nostru de vedere, o decizie consecventă de a reînnoi amânarea. Așteptăm cu nerăbdare revenirea de anul viitor, în luna mai”.

Un nou format de eveniment virtual, ANGA COM DIGITAL, va avea loc în perioada 8-10 iunie 2021 , la data programată inițial pentru târgul de anul acesta.

Cu acest nou congres online, ANGA COM oferă companiilor posibilitatea de a se prezenta publicului internațional. Înregistrarea pentru un parteneriat digital este acum deschisă. Partenerii digitali pot asista activ la agenda extinsă a conferinței pe teme de tehnologie și strategie din sectoarele de bandă largă și mass-media, își pot promova produsele și serviciile în Digital Showrooms și pot profita de numeroase opțiuni de networking.

O broșură cu serviciile și prețurile parteneriatelor digitale, precum și formularele de înregistrare sunt disponibile online la www.angacom.de/digital. În funcție de nivelul de parteneriat preferat (bronz până la platină), costurile variază de la 5.000 la 25.000 €.

Dr. Peter Charissé a continuat: „Ne-ar fi plăcut să ne întâlnim cu toți clienții, partenerii și prietenii de anul acesta. Dar cu noul congres online ANGA COM DIGITAL, suntem convinși că oferim cea mai bună alternativă posibilă în condițiile actuale. Noua noastră platformă digitală de evenimente va oferi companiilor o prezență optimizată online, cu showroom-uri, seminarii web și keynotes, pentru a ne adresa publicului nostru unic, la nivel european, chiar și în condițiile actuale”.

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru broadband, televiziune și online, având ca punct de atracție cea mai mare piață economică europeană - Germania. Evenimentul reunește operatorii de rețea, furnizorii de conținut și de servicii care reunesc toate părțile implicate în transmisiile în bandă largă și pentru media.

ANGA COM a numărat la ultimul congres fizic, din 2019, peste 500 de expozanți din 35 de țări și 20.000 de participanți din 83 de țări. Printre cei mai mari expozanți s-au numărat furnizori de telecomunicații precum Appear TV, AVM, Cisco, CommScope, Nokia, Synamedia, Teleste și Wisi.

Programul conferinței cu 2.400 de participanți a inclus reprezentanți ai Deutsche Telekom, Vodafone, Tele2, Sunrise, TDC, freenet, Eutelsat, ProSiebenSat.1, RTL Television și Discovery. Din participanți 540 au fost operatori de rețea și platforme de distribuție care deservesc peste 200 de milioane de gospodării din toată Europa, precum și 370 de companii media, cu 44 la sută dintre participanți fiind din nivelul de senior management.

În 2021, ANGA COM a lansat un nou format de eveniment virtual cu ANGA COM DIGITAL. Acest nou congres online va avea loc pe o platformă digitală de evenimente și anul acesta, perioada 8-10 iunie 2021. Mai multe informații: www.angacom.de/digital .
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL