×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.02.2021 16:49:43

NEM Dubrovink a fost mutat din iunie în 6-9 septembrie 2021



București (MEDIA EXPRES) / 25 feb 2021 / Deși planurile anterioare erau pentru iunie, cea de-a 8-a ediție a târgului de televiziunie NEM Dubrovnik din anul 2021 va avea loc la sfârșitul verii, în perioada 6 - 9 septembrie 2021, la hotelul Dubrovnik Palace, dar și în alte locații din Dubrovnik, potrivit unui comunicat difuzat de organizatori la 25 februarie.

Conceptul evenimentului constă în trei zile de prelegeri, prezentări, întrebări și răspunsuri cu lectorii și evenimente de networking, iar a patra și ultima zi este rezervată realxării și vizitelor în stațiunea de pe malul mării Adriatice.

Organizatorii se concentrează special pe organizarea evenimentelor în conformitate cu măsurile epidemiologice, așa că NEM Dubrovnik 2021 va avea loc în cea mai mare parte în aer liber.

New Europe Market (NEM) este un nume colectiv pentru mai multe evenimente organizate de agenția de marketing Mediavision. Pe lângă tradiționalul NEM Dubrovnik, în 2019 a apărut o ediție de iarnă numită NEM Zagreb, dedicată laturii creative a industriei TV, iar în 2020 a fost introdusă platforma NEM Network, astfel încât profesioniștii din industrie să rămână conectați, indiferent de restricțiile fizice de călătorie.

Detaliile programului pentru NEM Dubrovnik 2021 vor apărea în următoarele săptămâni, se mai arată în comunicat. Participarea la NEM Dubrovnik 2021 costa intre 400 (doar legitimația de acces) și 1.200 de euro dacă plata se face până la 10 mai 2021, conform https://neweumarket.com/dubrovnik /. În cazul prelungirii restricțiilor de călătorie organizatorul nu returnează banii plătiți, dar poate reprograma evenimentul la o dată ulterioară.

NEM Dubrovnik este, ca un eveniment B2B, concentrat în fiecare an pe dezvoltarea industriei TV în Croația și în regiunea Europa Centrală și de Est. Psrticipanții sunt reprezentanții ai televiziunilor cu plată sau publice, serviciilor de streaming, operatorilor de telecomunicații și altor furnizori de servicii pentru televiziune, dar și actori, producători, regizori, scriitori și alți reprezentanți ai industriei audiovizuale.

Dubrovnik va găzdui în acest an finala competiției de scriere de scenarii NEM Network, care vor avea șansa de a se întâlni cu potențialii parteneri, cumpărători și / sau investitori din industrie.

NEM Dubrovnik a fost susținută până acum de peste 180 de companii influente la nivel global și local, dintre care sponsorul principal tradițional a fost Eutelsat, dar și Deutsche Telekom, Comcast, Irdeto, Global Agency și HBO Adria, precum și BBC Studios, CBS Studios International, Disney Studiouri, NBCUniversal, Warner Bros., Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viacom International Studios, Viasat World, yes Studios, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Croația și altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL