×

Radio -- Data și ora publicării: 04.02.2021 09:11:29

Dragos Moldovan lansează piesa și videoclipul "Am să îți spun din nou"



București (MEDIA EXPRES) / 4 feb 2021 / Dragos Moldovan lanseaza single-ul “Am sa iti spun din nou”, o melodie pe care a compus-o in intregime, cu acorduri rock, cu o melodie alternativa care atrage atentia si printr-o linie melancolică, informează Universal Music.

De la începutul anului trecut, Dragoș Moldovan a surprins cu piese precum “Cândva, undeva” sau “Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp după ce a apărut la televizor în emisiunea Vocea României. La fel ca la primele două si cea de-a treia, “Pătura de vise”, a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este cazul și noului single, "Am să îți spun din nou", piesă realizată de la început și până la sfârșit de către artist.

Pentru noul single, Dragos Moldovan a filmat și un videoclip in care apare alături de trupa sa, într-un decor care amintește de concertele live, care lipsesc în aceasta perioada.

Videoclipul este dispobibil pe YouTube la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=SF4U_qWxGzA&t=3s

Dragoș Moldovan s-a facut cunoscut publicului larg dupa ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului “Vocea României”, cu piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicala de mic. Originar din Timișoara, a studiat Liceul de Muzică, iar în prezent este student la Facultatea de Muzică. În urmă cu 10 ani, Dragoș a devenit solist al trupei Pandora, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă, a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării.

Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune – dresajul câinilor.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România s-a înființat în 2006.
Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5.000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală locală.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL