×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 11.01.2021 14:40:21

DIGI24-ONLINE-AUDIENȚĂ /Platforma Digi24.ro a anunțat peste un miliard de afișări în anul 2020 și o medie de peste 10 milioane de vizitatori unici pe lună



București (MEDIA EXPRES) / 11 ian 2021 / Site-ul www.digi24.ro și aplicația mobilă Digi24 au generat 1.094.613.674 de afișări și o medie lunară de 10.884.123 de vizitatori unici în anul 2020, conform datelor puse la dispoziție de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), anunță Digi printr-un comunicat de presă.

Cele peste un miliard de afișări ale anului 2020 reprezintă un record absolut înregistrat vreodată de o platformă online cu specific media din România, iar cei peste 10 milioane de vizitatori unici lunar poziționează www.digi24.ro în topul preferințelor românilor cu privire la site-urile media.

În comunicat se mai arată că fiind principala sursă online de informare a românilor, www.digi24.ro, în ciuda contextului pandemic, a continuat să respecte normele jurnalismului de calitate și să ofere utilizatorilor materiale în conformitate cu normele deontologice asumate public: acuratețea (reflectarea realității așa cum este), echilibrul (prezentarea punctelor de vedere ale tuturor părților care constituie subiectul unei știri, fără a discrimina), echidistanța (exprimarea judecăților bazate exclusiv pe fapte și expertiză), diversitatea de opinii (distincția clară între jurnalismul de informare și cel de opinie) și integritatea (preocuparea constantă a jurnaliștilor de a nu induce telespectatorii în eroare cu bună știință).

Rezultatele înregistrate de echipele www.digi24.ro reprezintă o importantă mobilizare a jurnaliștilor Digi24, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul. Totodată au făcut față contextului neobișnuit al anului 2020, reușind chiar să doboare recorduri.

Românii au putut afla pe parcursul întregului an informații corecte, verificate și în timp util despre toate subiectele de interes național și internațional. Întreaga echipă de jurnaliști Digi24 și digi24.ro mulțumește publicului pentru fidelitatea și încrederea arătate și de această dată!

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al treilea an consecutiv, în top trei cele mai credibile surse de informare din România (potrivit Reuters Institute Digital News Media Report 2020), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 45 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. În luna martie, platforma a înregistrat un record absolut de trafic all time pentru un site măsurat de Biroul Roman de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici.

Grupul Digi mai deține Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL