×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.12.2020 18:00:07

EUROSPORT-DIGTAL-EMISIUNI / Eurosport completează transmisia Premier League cu mai multe formate digitale speciale



București (MEDIA EXPRES) / 7 dec 2020 / Eurosport a anunțat difuzarea de conținut editorial disponibil pe pagina de Facebook și pe www.eurosport.ro care vine în completarea meciurilor din Premier League transmise în exclusivitate pe Eurosport 1, incluzând emisiuni digitale live precum #PasiunePentruSport, podcasturi precum Premier Podcast și articole de avancronică pe site-ul propriu.

#PasiunePentruSport este un talk show matinal în care Ion Alexandru analizează împreună cu fanii cele mai importante momente sportive în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 9:30, pe pagina de Facebook Eurosport. Interacțiunea cu fanii este foarte importantă, iar mediul prietenos face ca discuția să fie și mai plăcută. În fiecare ediție, fanii răspund la o întrebare!

Care sunt șansele? este un talk show matinal transmis în fiecare vineri de la ora 9:30 pe pagina de Facebook Eurosport, care își propune sa aducă fanii mai aproape de Premier League și meciurile care vor urma în weekend. Cele mai importante partide din etapă și care sunt șansele echipelor să obțină victoria sau să înscrie sunt analizate împreună cu fanii.

În fiecare luni la ora 18, Ion Alexandru plus trei invitați discută despre etapa din Premier League într-o notă relaxată în Premier Podcast. Podcastul poate fi ascultat atât pe site-ul Eurosport.ro, cât și pe pagina de Facebook Eurosport.

În fiecare miercuri de la ora 18:30 pe siteul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook Eurosport, patru pasionați de fotbal (fotbaliști, jurnaliști sau simpli fani) analizează cel mai tare subiect al săptămânii în E Talks. Discuția aduce față-n față oameni cu păreri diferite despre același subiect.

Vinerea, pe Eurosport.ro, se poate găsi un preview al etapei Premier League din weekend făcut de Vlad Dumitrescu și o analiză consistentă a echipelor care se vor întâlni.

În fiecare vineri de la ora 18:30, Euroscout aduce în fața fanilor un nou puști talentat care va marca istoria fotbalului în perioada următoare. Articolele realizate împreună cu băieții de la site-ul footballscouting.ro sunt prezentate în condiții grafice deosebite și includ și un interviu prin care aceste viitoare staruri sunt descoperite mai în amănunt.

Conținutul editorial Eurosport vine în completarea meciurilor din Premier League transmise pe Eurosport 1 în fiecare etapă, de vineri până luni, dar și a emisiunii Premier League Show, în care Ion Alexandru, Emanuel Terzian și experții Gabriel Cânu și Lucian Sănmărtean analizează meciurile în fiecare sâmbătă și duminică.

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr. 1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună și, împreună cu aplicația Eurosport (disponibilă prin iOS și Android), sunt unicele locuri unde fanii pot urmări online Eurosport în orice moment, pe mobil sau tabletă.

Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com.

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) mai deține printre altele Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL