×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 26.11.2020 17:04:20

TELESTE-ARCOM-PARTENERIAT / Teleste și ARCOM Digital aduc un set unic de instrumente pentru operatorii de comunicații din Europa



București (MEDIA EXPRES) / 26 nov 2020 / Teleste și Arcom Digital (Arcom) au semnat un parteneriat strategic extinzând oferta de soluții de monitorizare a rețelelor de cablu pe care ARCOM o oferă în Europa. Parteneriatul extinde amprenta Arcom pe piețele europene de cablu, permițând în același timp Teleste să completeze oferta sa de soluții inteligente de rețea pentru operatori cu gama unică de produse Arcom concepute pentru diagnosticarea deficiențelor de rețea.

„Teleste s-a concentrat întotdeauna pe îmbunătățirea calității serviciilor în rețelele de cablu, iar tehnologia noastră de rețele inteligente este utilizată astăzi de operatorii din întreaga Europă pentru a obține o satisfacție ridicată a abonaților, sporind în același timp eficiența operațională și menținând controlul costurilor. Înțelegem beneficiile semnificative și unice oferite de produsele Arcom în promovarea acestui efort și suntem încântați să vă ajutăm să aducem acest lucru la baza noastră de clienți", a declarat Rami Kimari, vicepreședintele Teleste al rețelelor HFC.

Cu sediul în Statele Unite, Arcom are mai mult de 35 de ani de experiență ca producător al unei game largi de produse tehnologice pentru industria mondială de televiziune prin cablu. Compania oferă soluții noi și inovatoare pentru mediul digital, ajutând operatorii să rezolve probleme cum ar fi distorsiunile din căile comune (common path distortion, CPD).

„Arcom investește în dezvoltarea de instrumente unice pentru a ajuta operatorii să își întrețină mai bine rețelele. Suntem încântați să oferim produsele Arcom prin intermediul rețelei extinse de vânzări și distribuție a Teleste. Acest parteneriat va spori asistența noastră pentru clienți și produse de clasă mondială pe amprenta geografică a Teleste”, a declarat Greg Tresness, CEO Arcom Digital.

Pentru operatori, noul parteneriat oferă acces la un „ghișeu unic” de instrumente de gestionare și măsurare a rețelei, permițând o calitate mai bună a serviciilor pentru abonați, prin timp de funcționare crescut și timpi mai scurți de reparații și întreținere. În plus, parteneriatul oferă, de asemenea, o oportunitate viitoare de a integra software-ul Arcom cu elemente ale platformelor software Teleste, oferind astfel o experiență mai simplă pentru clienți.

Instrumentele Arcom permit operatorilor să depaneze rețeaua fără a afecta clienții și sunt, prin urmare, o potrivire naturală cu tehnologia Teleste Intelligent Networks, care permite o durată de funcționare îmbunătățită a serviciului și o eficiență operațională sporită.

Produsele lor includ instrumente hardware și software unice pentru detectarea la distanță a întreruperilor de semnal, soluții pentru rețelele PHY, precum și reflectometre și detectoare de scurgere a semnalului. În plus, instrumentele de detectare CPD ale Arcom umplu un gol în instrumentele de întreținere a rețelei proactive existente, care nu sunt capabile să intervină în distorsiunile neliniare.

Mai multe informații despre produsele și soluțiile ARCOM: https://www.arcomdigital.com/products/

Mai multe informații despre soluțiile de managementul rețelelor Teleste la adresa: https://www.teleste.com/broadband-network/solutions/element-and-network-management și despre tehnologia rețelelor inteligente la adresa: https://www.teleste.com/technologies/intelligent-networks.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea și administrarea unei societăți mai bine conectate în rețea. Teleste are soluții pentru servicii de televiziune și comunicații în bandă largă, siguranța în locuri publice și ghidează utilizarea transportului public.

Cu o experiență solidă din industrie și un impuls pentru inovații, Teleste este o companie internațională de top în domeniul tehnologiilor de comunicații în bandă largă, securitate, informare și servicii conexe.

În 2019, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 235 milioane EUR, având 1.330 de angajați. Teleste este o companie listată la bursa Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, accesați www.teleste.com și urmați @telestecorp pe Twitter.
(MEDIA EXPRES)
Despre ARCOM Digital
Arcom proiectează și construiește instrumente care îi ajută pe operatorii de cablu să monitorizeze, să întrețină și să depaneze mai bine rețeaua. Spre deosebire de instrumentele tradiționale, Arcom folosește DSP avansat și tehnologia de corelare a semnalului, care oferă în mod unic capacitatea de a distanța până la deficiență fără a elimina rețeaua. Arcom este o corporație privată cu sediul în New York. Pentru mai multe informații, accesați www.arcomdigital.com.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL