×

Cinema -- Data și ora publicării: 08.05.2020 14:21:39

LAGARDERE-BOOMERANGTV-CAPITALE PUSTII / Lagardère Studios și Boomerang TV din Spania au filmat Parisul și Madridul pustii sub restricțiile Covid-19



București (MEDIA EXPRES) / / Studiourile Lagardère din Franța și subsidiara sa Boomerang TV din Spania au imortalizat capitalele „Paris și Madrid în carantină” pentru a păstra o înregistrare cinematografică a acestui eveniment fără precedent prin care trecem, potrivit unui comunicat difuzat de Lagardère.

În Franța, la inițiativa Atlantique Productions, proiectul a devenit posibil cu sprijinul Poliției din Paris, al Primăriei din Paris și cu sprijinului grupului TSF.

Timp de două zile, o echipă a traversat străzile Parisului folosind un vehicul cu cameră de urmărire, filmând orașul golit de locuitorii săi închiși în case, fără mașini, scutere, motociclete sau biciclete pe străzi.

Aceste imagini rare și șocante vor forma o bancă de imagini la care guvernul și instituțiile culturale vor avea acces gratuit. Operațiunile comerciale vor fi derulate de Lagardère Studios Distribution și toate încasările vor fi donate pentru L’Assistance publique - Hôpitaux de Paris (AP HP).

În Spania, o echipă Boomerang TV a obținut o autorizație de la Consiliul Local Madrid și a filmat imagini artistice ale străzilor goale și ale celor mai emblematice locuri din oraș, total pustii.

LSD va gestiona distribuția mondială a acestor imagini.

Obiectivul, ca și în Franța, este de a pune aceste imagini la dispoziția diferitelor instituții gratuit. Aceleași imagini pot fi folosite și comercial, în acest caz profiturile urmând să fie destinate unor organizații de caritate și serviciilor de sănătate implicate în lupta împotriva Covid-19.

Prin această inițiativă, Lagardère Studios și Boomerang TV își doresc să contribuie la păstrarea memoriei prezentului, prin intermediul abilităților specifice domeniului lor de activitate.

Informații tehnice Franța:
Producție: Atlantique Productions (Olivier Bibas, Marc Jenny).
Echipă de filmare: Nicolas Ploux - Chris Abomnes
Post-producție: Eric Bassof / Laborator: Le Labo Paris (Didier Dekeyser)

Informații tehnice Spania:
Producător: Executiv: Eduardo Piqueras
Producător: Helena Montesdeoca
Echipa de filmare: Rubén Gonzalez y Silvia Barrios
Postproducție: Rubén Gonzalez y Silvia Barrios

Lagardère Studios este un creator, producător, distribuitor și asigură managementul conținutului audiovizual in Europa și Africa ce deține 25 de companii și mărci: 909 Productions, Ango Productions, Atlantique Productions, Cameron’s, DEMD Prod, Electron Libre Productions, GMT, IdFictions, Imagissime, Maximal Productions, Merlin Productions, Réservoir Prod, Save Ferris Studios, Resolution, Telmondis, Boomerang TV, Boomerang TV Chile și Veranda în Spania, Aito Media Group în Finlanda, Skyhigh TV în Olanda și Keewu în Africa.
Pentru distribuție: Lagardère Studios Distribution, Les Editions Musicales François 1er, Telmondis Distribution.

Boomerang TV una din cele mai importante companii de producție din Spania. Divizia sa pentru proiecte digitale BTV Media crează și produce conținut pentru internet, reprezentând și asigurând marketingul pentru influenceri și gestionând diferite canale de YouTube.

În may 2015, Lagardère Studios a devenit principalul partener Boomerang TV.

Lagardère Studios Distribution are sediul central la Paris, fiind condusă de Emmanuelle Bouilhaguet. Unul dintre cei mai mari distribuitori de programare TV din Europa, Lagardère Studios Distribution deține un catalog de peste 10.000 de ore de programe din toate genurile precum ficțiune, animație, documentare și lungmetraje.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL