×

Timp liber -- Data și ora publicării: 07.02.2020 18:03:18

MNAR-SAMUSOCIAL-OAMENII STRĂZII-CAMPANIE / Samusocial organizează o campanie pentru ajutorarea oamenilor străzii la Muzeul Național de Artă al României



București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Samusocial din România organizează miercuri 12 februarie 2020, începând cu orele 11:00, în curtea Muzeului Național de Artă al României, evenimentul de lansare a campaniei „La adăpostul artei”, dedicată conștientizării problemelor pe care persoanele fără adăpost le întâmpină în sezonul rece.

Desfășurată în perioada 12-29 februarie 2020 de Muzeul Național de Artă al României în parteneriat cu Samusocial din România, campania își propune să atragă atenția vizitatorilor muzeului asupra faptului că oamenii străzii sunt vulnerabili pe timpul iernii și au nevoie de sprijin și de compasiune din partea noastră.

Prin urmare, 10 sculpturi din Curtea de Onoare a MNAR vor deveni, timp de două săptămâni, „ambasadori tăcuți” ai cauzei. Pentru a le atrage atenția vizitatorilor, mici accesorii vestimentare colorate vor fi amplasate pe sculpturi, iar lângă acestea se vor găsi panouri informative despre situația oamenilor fără adăpost și activitatea Samusocial din România, dar și despre modul în care doritorii se pot implica pentru a-i ajuta pe beneficiarii organizației să depășească mai ușor sezonul rece.

Pe 12 februarie, cu ocazia lansării campaniei, MNAR va organiza o zonă specială unde se pot dona haine, urmând ca după această dată, toate donațiile să fie făcute direct la Centrul de Zi Samusocial din Șoseaua Grozăvești nr.82 Bis.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL