×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.09.2019 16:28:40

TV PAPRIKA-SERIALE NOI / Serialele culinare „Paul Hollywood: Savoarea oraşului”, „Preparate preferate” și „Rețete rapide cu Mary Berry” - noutățile lunii la TV Paprika



București (MEDIA EXPRES) / 20 sep 2019 / Douăzeci dintre cei mai iubiți bucătari din lume vor prepara bucatele cărora le datorează identitatea și succesul global în serialul „Preparate preferate”/„My Greatest Dishes”, ce se lansează pe 23 septembrie, la TV Paprika, de la ora 18:30, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

De la ora 19:00 a aceleiași zile cel mai îndrăgit chef de patiserie, Paul Hollywood, se întoarce cu episoade de câte o oră, explorând 10 dintre cele mai îndrăgite orașe din lume, în serialul culinar „Paul Hollywood: Savoarea oraşului”/„Paul Hollywood's City Bakes”.

„Reţete rapide cu Mary Berry”/„Mary Berry's Quick Cooking” este cea mai nouă mini-serie culinară difuzată de TV Paprika. Din 21 septembrie, de la ora 21:15, pe parcursul a șase episoade, Mary Berry va găti în stil mare, mai exact sute de porţii de mâncare, contracronometru, şi pe un buget restrictiv, fie pentru marinarii de la bordul uneia dintre cele mai puternice nave de război britanice, fie pentru sutele de călători care tranzitează aeroportul Heathrow, ori pentru zecile de melomani de la un uriaș festival de muzică.

Paul Hollywood: Savoarea oraşului
Premiera: 23 septembrie 19:00, TV Paprika

Paul Hollywood va fi ghidul în lumea celor mai gustoase copturi din zece orașe ale lumii, explorând totul – de la brutăriile tradiționale de familie, la cele de hipsteri și la cele de pe lângă hoteluri de lux, dar și cele de lângă cafenelele de cartier. Explorarea acestor imagini și sunete ale fiecărui oraș pune în context coptul în patiserie.

În primul episod, Paul se îndreaptă către New York, unde descoperă gogoși făcute după rețete noi, inovative. La Paris descoperă clasicele croasante și baghete în orașul care le-a inventat, fâcând apoi un delicios Choux Eiffel Tower pentru o ocazie specială. La hotelul Cliveden House din Londra, Paul reconstituie ideea unei perfecțiuni în coptură, servită cu ceaiul de după-amiază. Apoi, La Sankt Petersburg, gustă prăjitura cu miere și vatrushka, o tartă cu lapte actru, dar și plăcinte rusești. La Napoli descoperă prăjitura Baba cu fructe și cremă, apoi coace o clasică prăjitură cu ciocolată neagră, Caprese. Patiserul ajunge apoi la Copenhaga, unde îl întâlnește pe Mette Blomsterberg, care îi arată cum se face kranskake. La Madrid, urmează un turn de prăjituri cu migdale. La o patiserie
care aprovizionează familia regală din Spania, Paul găsește o patiserie tradițională care face prâjituri choux umplute cu o cremă dulce. La Varșovia, Paul recreează babka, o prăjitură cu aluat moale cu lămâie, miere și nucă de cocos. La Miami, Paul face tartă cu lime. La Munchen, Paul află că în Germania sunt cei mai buni patiseri, care fac inclusiv baumkuchen coaptă pe o masă rotativă orizontală, cum nu se mai află în lume.

Paul Hollywood şi-a construit o reputaţie solidă pentru îndemânare la capitolul aluaturi şi copturi,
şi cărţile lui despre gătit cuprind titluri precum 100 Great Breads şi How to Bake. A devenit brutar-şef la un număr de hoteluri din Anglia (inclusiv la Dorchester) şi în Cipru, Egipt şi Iordania. Ajungând până în sate îndepărtate, Paul Hollywood a cules tehnici de copt pâinea din vechime. Prima apariţie TV a fost la Carlton Food Network and Taste în 2002, atunci când a găzduit două emisiuni împreună cu James Martin.

Preparate preferate
Premiera: 23 septembrie, ora 18:30, TV Paprika

„Preparate preferate” sărbătoreşte cele mai importante patru feluri de mâncare care au influenţat viaţa a douăzeci de chefi de top. Fiecare episod explorează biografia culinară a câte unui chef, pe măsură ce aceştia creează patru reţete culinare care se leagă de momente semnificative din viaţa lor.

Serialul culinar „Preparate preferate” a reuşit să aducă laolaltă nume de marcă, pe unii dintre cei mai renumiţi chefi pe plan global, care îşi relatează propria poveste referindu-se la patru feluri de mâncare legate de personalitatea lor, alcătuind un paradis al gourmet-ului. Directoarea canalului Good Food, Vicky Walker, relatează: „Serialul oferă o perspectivă reală a acestei reţete a succesului din spatele celor mai îndrăgiţi chefi. Faptul că ne împărtăşesc reţetele legate de cele mai importante momente ale vieţii lor este o sursă de inspiraţie pentru publicul nostru care va călători, alături de ei, pe calea memoriei”.

Rețete rapide cu Mary Berry
Premiera: 21 septembrie 21:15, TV Paprika

Prezentatoarea emisounii, Mary Berry, demonstrează că graba nu strică treaba atunci când e vorba de gătit. Descoperimcu ea mese care se gătesc în 20-30 de minute şi feluri de mâncare care pot
fi repede pregătite şi apoi lăsate pe foc în timp ce noi facem altceva.

În episodul 2, Mary se alătură mulţimii şi participă pentru prima oară la un festival de muzică, însă aici nu e trupa pe care ea o aşteaptă. Ea explorează lumea mâncării de la festival, observând în persoană cum bucătarii prepară în aer liber mâncare care atrage sute de spectatori curioşi.

În episodul 4, Mary va fi alături de Marina Britanică: urcă la bordul uneia dintre cele mai puternice nave de război britanice, HMS Defender, pentru a descoperi cum se fac sute de porţii de mâncare contracronometru şi pe un buget restrictiv. În timp ce echipajul derulează un exerciţiu militar la bordul navei, Mary merge la bucătăria de la bord pentru a vedea dacă poate da o mână de
ajutor bucătarilor cu sarcina gigantică de a prepara, găti şi servi 240 de porţii de la zero în 75
de minute...

În episodul 6, „Aeroportul”, Mary primeşte acces liber în spatele tejghelelor de servire de la Aeroportul Heathrow. Acolo, cu toţi clienţii aflaţi cu ochii pe ceas pentru a prinde zborul, restaurantele şi cafenelele hrănesc cele 80 de milioane de oameni care trec prin terminal în fiecare an. Mary intră în diverse roluri dintre acelea care menţin funcţional unul dintre cele mai aglomerate
aeroporturi ale lumii, inclusiv un scurt rol de pompier pe aeroport.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL